Specialpedagog med BTI-inriktning till barn- och ungdomshabiliteringen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Habilteringen nord söker Specialpedagog med BTI-inriktning till barn- och ungdomshabiliteringen. Välkommen med din ansökan senast den 13 maj.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett varierande arbete där du huvudsakligen arbetar med BTI - beteendeterapeutisk intensivträning för små barn med autism, inom barn- och ungdomshabiliteringen i norra Kalmar län. Som specialpedagog har du ett övergripande ansvar för BTI där du arbetar tillsammans med de tre barnteamen i Västervik, Vimmerby och Oskarshamn. Du deltar aktivt i teamens utrednings-, diagnostiserings-, behandlings- och utvärderingsarbete gällande BTI. Du ger stöd och handledning till barnet, familjen, anhöriga och nätverket inklusive personal. Du får möjlighet till ett utvecklande, varierande och stimulerande uppdrag.

Vi söker

Vi söker dig som är förskollärare med vidareutbildning till specialpedagog. Det är önskvärt att du har utbildning inom BTI. Du är flexibel, strukturerad, ansvarstagande och ha god förmåga att prioritera och planera ditt arbete. Vidare är du duktig på att samarbeta, är lyhörd för kollegor, patienter och samarbetspartners. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Arbetet medför resor varför körkort är nödvändigt
Placeringsort för tjänsten kan vara Oskarshamn, Vimmerby eller Västervik.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

arbetsterapeut, sjukgymnast, psykolog, kurator, logoped, specialpedagog, läkare, sjuksköterska och teamsekreterare. Erfarenhet, stor kompetens och arbetsglädje kännetecknar vår arbetsplats.

Mer information om vår basenhet hittar du på http://www.ltkalmar.se/halsa-vard/habilitering/
Läs mer om landstinget som arbetsgivare Basenheten Habilitering Nord omfattar barn-, ungdoms och vuxenhabilitering i Kalmar läns sex norra kommuner. Upptagningsområdet motsvarar norra delen av Kalmar län på ca 110 000 invånare och vi har ca 900 patienter. I verksamheten ingår ca 50 medarbetare bestående av professionerna;

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF HAB:2018:16 Placering/enhet:Habilteringen nord Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönsesättning Ansök senast:2018-05-13 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.