Sjukgymnast/fysioterapeut

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Habilteringen nord söker Sjukgymnast/fysioterapeut. Välkommen med din ansökan senast den 20 maj.

Vi erbjuder

Är du intresserad av att arbeta på habiliteringen med barn och ungdomar med olika funktionsnedsättningar? Vi erbjuder dig ett varierande och utvecklande arbete där du hjälper våra patienter till en bättre framtid.

Som sjukgymnast/fysioterapeut ansvarar du för habiliterande insatser och bidrar med din kompetens. Du deltar aktivt i teamets utrednings-, diagnostiserings-, behandlings- och utvärderingsarbete. Vidare ger du stöd och konsultation till patienten, familjen, anhöriga och nätverket inklusive personal.

Du får introduktion och stöd utifrån dina behov genom kollegan och en fadder i teamet.
Tjänsten är ett vikariat men det kan finnas möjlighet att den övergår till en tillsvidareanställning.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjukgymnast/fysioterapeut. Du är flexibel, kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Erfarenhet av teamarbete och habilitering är önskvärt. Arbetet medför resor varför körkort är nödvändigt.Tjänsten är ett vikariat men det finns möjlighet till tillsvidareanställning.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

I barn-och ungdomsteamet i Vimmerby är du en av två sjukgymnaster och du får arbeta tillsammans med en erfaren kollega. Du får också åtta engagerade arbetskamrater som alla bidrar med sin professionella kompetens i ett tvärfackligt team.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF HAB:2018:19 Placering/enhet:Habilteringen nord Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 12 månader Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-05-20 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.