Operationssjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Operationssjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 31 augusti.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en central och självklar roll i arbetet kring patienten som oerationssjuksköterska hos oss. Arbetet sker i team där du instrumenterar på alla förekommande operationer och deltar i både för- och efterarbetet till operationen. - Jag gillar att vi ligger så långt fram högteknologiskt trots att vi är ett mindre sjukhus, säger Mattias som är Operationssjuksköterska. Operation är inriktad mot specialiteter som ortopedi, allmänkirurgi, urologi samt gynekologi. Den största delen av vår verksamhet bedrivs dagtid, men i tjänsten ingår även kvälls- och helgtjänstgöring.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Gillar du ett varierande och spännande arbete där ingen dag är den andra lik kan du vara den vi söker. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i team och att du har en god samarbetsförmåga, men att du också klarar av att arbeta självständigt.
- Hos oss är vi måna om varandra och är bra på att jobba över gränserna vilket gör att vi har kul ihop, säger Mattias som är Operationssjuksjöterska.
För att trivas hos oss behöver du vara nyfiken och villig att utveckla både dig själv och verksamheten. Vi ser också att du är en ansvarstagande person och vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Välkommen till oss på operations- och intensivvårdskliniken i Västervik. Kliniken består av centraloperation, anestesi, IVA och dagkirurgisk enhet. Dessutom är sterilcentralen kopplad till kliniken som förser sjukhuset och primärvården i Norra Kalmar Län med sterilgods. Tillsammans är vi runt 150 medarbetare, 15 läkare och 30 specialistsjuksköterskor. Vår målsättning är att ge patienten en vård kännetecknad av tillgänglighet, säkerhet och kvalitet. Operationskliniken har åtta salar där vi utför ortopedi, allmänkirurgi, bröstkirurgi, kärlkirurgi, urologi och minimalinvasiv kirurgi. Dessutom utförs gynekologiska och obstetriska ingrepp samt öron- och ögonoperationer.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:69 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2018-08-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.