Anestesisjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Anestesisjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 31 augusti.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig en välfungerande arbetsplats med ett brett utbud av operationsverksamhet och en härlig stämning. Hos oss får du ett arbete med mycket eget ansvar men samtididigt chans till ett tätt samarbete med övriga yrkeskategorier. Förutom avdelningsarbetet har vi ansvar för att delta i traumalarm och akutlarm på hela sjukhuset.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesisjukvård. Gillar du akutsjukvård, varitation och ett spännande arbete kan du vara den vi söker. Det är viktigt att du tycker om att arbeta i team och att du har en god samarbetsförmåga, men att du också klarar av att arbeta självständigt. Som person är det viktigt att du klarar av att behålla lugnet i pressade situationer och att du är observant och snabbt ser förändringar hos patienten och att du tycker om att vara där det händer.
- Det bästa med jobbet är mina kollegor, vi är nästan som en familj med bra åldersspridning. Näst bäst är att dagarna blir varierande, ena stunden är det salsarbete och nästa är det en ambulansutryckning, säger Linn som är anestesisjuksköterska

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Välkommen till oss på operations- och intensivvårdskliniken i Västervik. Kliniken består av centraloperation, anestesi, IVA och dagkirurgisk enhet. Dessutom är sterilcentralen kopplad till kliniken som förser sjukhuset och primärvården i Norra Kalmar Län med sterilgods. Tillsammans är vi runt 150 medarbetare, 15 läkare och 30 specialistsjuksköterskor. Vår målsättning är att ge patienten en vård kännetecknad av tillgänglighet, säkerhet och kvalitet. Operationskliniken har åtta salar där vi utför ortopedi, allmänkirurgi, bröstkirurgi, kärlkirurgi, urologi och minimalinvasiv kirurgi. Dessutom utförs gynekologiska och obstetriska ingrepp samt öron- och ögonoperationer. IVA har 8 vårdplatser. Knutet till IVA-enheten finns en uppvakningsavdelning där det finns möjlighet att vårda 14 patienter samtidigt. På IVA vårdas ca 600 patienter/år i alla åldrar och med skiftande diagnoser.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:70 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2018-08-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.