Sjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Sjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 18 maj.

Vi erbjuder

Ett varierande, självständigt och stimulerande arbete med goda möjligheter till utvecklingför dig som har ett intresse för urologi.
Vi kommer även under hösten börja med stötvågsbehandling av njurstenar (ESWL), där du kommer att han en viktig roll.
Som sjuksköterska på bedriver Du egen sjuksköterskemottagning, som bland annat innefattar mer avancerade kateterbyten, RIK-inlärning (Ren Intermittent Kateterisering), olika behandlingar i urinblåsan samt patienter med impotensbesvär. Du kommer även ha LUTS-mottagning, dit patienter kommer för att kartlägga och utreda sina vattenkastningsbesvär. Du har telefonrådgivning till patienter men ger även många råd till sjukvårdspersonal.

En del av arbetet på Urologmottagningen är att fungera som kontaktsjuksköterska för patienter med olika urologiska cancerdiagnoser, detta är ett utvecklande och självständigt arbete. Kontaktsjuksköterskorna är ett stöd för patienter under utredning och behandling av cancerdiagnoser och senare i prostatacancerdispensären.

Vi hjälper även våra patienter med utprovning och förskrivning av inkontinensprodukter.

Som sjuksköterska på mottagningen bör Du också vara flexibel mot kirurgsidan samt assistera läkare vid olika mottagningar.

Viss helgtjänstgöring kan förekomma men f n dagtid

Vi söker

Leg. Sjuksköterska. Arbetet är självständigt och en bred yrkeserfarenhet behövs för denna uppgift, erfarenhet från urologi och även förskrivningsrätt är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

På mottagningen arbetar sjuksköterskor, undersköterskor, en uroterapeut och medicinska sekreterare. Arbetet på mottagningen sker i team runt de olika diagnoserna för att ge patienterna bästa möjliga vård

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:67 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-05-18 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.