Distriktssköterska/sjuksköterska till Nybro Hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska/sjuksköterska till Nybro Hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 31 maj.

Vi erbjuder

Vi söker dig som är intresserad av ett vikariat och vill arbeta inom primärvården med oss på Nybro hälsocentral. Som sjuksköterska på vår hälsocentral arbetar du tillsammans med flera sjuksköterskor/disktrikssköterskor samt övriga medarbetare på enheten. Du kommer att arbeta med egen mottagning som består av omhändetagande vid olika behandlingar, provtagning samt sjukvårdsrådgivning per telefon, vilket innebär att göra bedömningar, ge råd och lotsa till rätt vårdinstans.

I arbetet ingår även viss helgtjänstgöring på jourmottagning.

Vi söker

Vi söker dig som är positiv, flexibel, har lätt för att samarbeta och har ett genuint intresse för att arbeta med människor. För att vara aktuell för vikariatet krävs det att du är legitimerad sjuksköterska, gärna med specialistutbildning som distriktssköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet av arbete inom primärvård. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Nybro Hälsocentral ligger i centrala Nybro med närhet till bra kommunikationer. Vi har cirka 8400 listade patienter. På hälsocentralen finns specialister i allmänmedicin, utbildningsläkare, distrikts- och sjuksköterskor, primärvårdspsykologer, undersköterskor och medicinska sekreterare.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:56 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 12 mån med ev. förlängning Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2018-05-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.