Laboratorieingenjör/Sjukhuskemist

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Diagnostiskt centrum söker Laboratorieingenjör/Sjukhuskemist. Välkommen med din ansökan senast den 27 maj.

Vi erbjuder

Vi erbjuder stimulerande arbetsuppgifter, du får:
- ha det tekniska ansvaret för införande och drift av avdelningens analysinstrument och tillse att nödvändig dokumentation och serviceavtal finns
- ha ansvaret för information och utbildning av personal avseende avdelningens analysinstrument och kring utrustning
- ha det övergripande ansvaret för interna och externa kvalitetskontrollsystem
- tillsammans med sektionsledare/funktionsansvarig planera för att erforderligt material finns tillgängligt för avdelningens produktion
- arbeta mot uppställda kvalitetsmål och följa fastlagd kvalitetspolicy
- i samarbete med berörda i verksamheten delta i utveckling av nya analysmetoder samt utarbeta metodbeskrivningar
- i förekommande fall utföra analysarbete

Vi söker

Vi söker dig som är kemist eller ingenjör med utbildning på högskolenivå.
Det är meriterande med kunskap och erfarenhet inom Klinisk laboratorieverksamhet.
Du är en ansvarstagande person som tycker om att vara delaktig i och hjälpa till att implementera förändringar. Du är strukturerad och självständig men har också god samarbetsförmåga. Du behärskar det svenska språket i tal och skrift samt har grundläggande kunskaper i MS Word och MS Excel.

Vår arbetsplats

Diagnostiskt centrum är en länsövergripande verksamhet som innefattar: Klinisk patologi, Klinisk fysiologi, Nuklearmedicin, Klinisk mikrobiologi med enheten för smittskydd och vårdhygien, samt Klinisk kemi och transfusionsmedicin. Vi är ca 240 medarbetare, som årligen utför nästan 5 miljoner analyser, undersökningar och behandlingar. Vi fungerar som ett vetenskapligt kompetenscentrum och är aktiva inom flera forskningsområden.

Avdelningen för klinisk kemi och transfusionsmedicin i Kalmar är ett av tre laboratorier inom basenheten klinisk kemi och transfusionsmedicin i Kalmar län. Vi har hög ambition för vidareutbildning och personalutveckling. Vi samarbetar med Linnéuniversitetet i utbildningen av biomedicinska analytiker och kommer snart att få läkarutbildning i samarbete med Linköpings universitet. Hos oss kommer du att finna ett modernt, ackrediterat laboratorium med hög kompetens och ständigt utvecklingsarbete.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF DC:2018:6 Placering/enhet:Diagnostiskt centrum Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 6 månader, med möjlighet till förlängning. Sysselsättningsgrad:Heltid. Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2018-05-27 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.