Barnsjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Barnsjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 3 juni.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett varierande arbete där barnet alltid är i fokus. Vi arbetar i team kring barnet och familjen. Vår vision är att det på kliniken ska råda ett tillåtande klimat med kompetent personal som genom ett gott samarbete ger barn och ungdomar den bästa tänkbara vården. Vi erbjuder, förutom teamarbete, ett arbete med rådgivning, provtagning och även på vår barnmedicinska akutmottagning. Vi möter både barn och ungdomar 0-18 år med kroniska sjukdomar som är i behov av specialistbedömning och även barn och ungdomar som kommer på nybesök.

Vi söker

Vi söker dig som vill arbeta med oss i vårt hjärtteamet på barn och ungdomsmottagningen i Kalmar. Vi söker dig som är legitimerad barnsjuksköterska. Vi ser gärna att du är positiv, samarbetsvillig, tycker om att arbeta i team så väl som självständigt och ansvarstagande samt har förmåga att kunna planera kort- och långsiktigt. Vi lägger stor vikt vid din personliga lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Barn- och ungdomskliniken ger specialiserad vård till barn och ungdomar 0-18 år. Hos oss får barn och ungdomar vård och omsorg dygnet runt. Vårt mål är att alltid ha en hög medicinsk kvalitet i kombination med ett gott omhändertagande. Barn- och ungdomskliniken har 2 slutenvårdsavdelningar, mottagning, dagvård och barnakut, lekterapi och en sjukhusskola. Vi samarbetar tätt med kurator, sjukgymnast, dietist och arbetsterapeut. Som barnsjuksköterska tillhör du barnmottagningen. Viss arbetstid är även förlagd med helgtjänstgöring dagtid och kvällstid på vår barnmedicinska akutmottagning.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:67 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-06-03 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.