Distriktssköterska/sjuksköterska till Mönsterås Hälsocentral

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Distriktssköterska/sjuksköterska till Mönsterås Hälsocentral. Välkommen med din ansökan senast den 10 juni.

Vi erbjuder

Mönsterås hälsocentral har ca 9 200 personer listade på läkarmottagningen. Vi har vårt prisbelönta akutteam för att hantera vårt akuta flöde och vi har våra trygghetsteam för att säkerställa trygghet och patientsäkerhet för de som har många kontakter med oss. Vi har ett nära samarbete med kommunens hälso- och sjukvård för de som är inskrivna i hemsjukvård.

Vi erbjuder ett spännande, intensivt, lärorikt, varierat och ansvarfullt uppdrag.

Vi söker

Vi behöver utöka våra resuser då vi har ett ökande antal listade patienter hos oss! Vi behöver dig distriktssköterska/sjuksköterska med intresse även för sjukvårdsrådgivning. Du får gärna vara intresserad av arbete i våra trygghetsteam. Trygghetsteamen har ansvar för att möta utökade uppgifter för primärvården i samverkan kring in- och utskrivning med våra sjukhus. Men ännu hellre vill vi förebygga onödiga inläggningar där vi kan påverka vården av den enskilde. Vilken typ av mottagningsarbete du kommer ansvara för bestäms efter din kompetens, erfarenhet och intresse utifrån hälsocentralens olika verksamhetsområden.

För att vara aktuell för tjänsten krävs det att du har distriktssköterskeexamen/sjuksköterskeexamen. För sjukvårdsrådgivingsuppdraget kan annan vidareutbildning efter sjuksköterskeexamen beaktas. Du ska ha förmåga att arbeta både självständigt med ansvarsfulla arbetsuppgifter och även fungera utmärkt smidigt i olika teamarbeten. Vid anställning kommer personlig lämplighet för uppdraget i primärvården generellt och lokalt för Mönsterås Hälsocentral att beaktas.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Mönsterås är en kustkommun som gränsar mot Oskarshamn, Högsby, Kalmar och Öland.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:59 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställning Sysselsättningsgrad:Enligt överenskommelse Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-06-10 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.