Audionom

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Audionom. Välkommen med din ansökan senast den 3 juni.

Vi erbjuder

Vi på öron-, näs- och halskliniken, länssjukhuset i Kalmar erbjuder en tjänst som vikarierande audionom i 6 månader med möjlighet till förlängning. På kliniken är vi ca 50 medarbetare som arbetar tillsammans; audiolog, öron-, näs- och halsläkare, audionomer, hörselpedagog, specialpedagog, teckenspråkslärare, hörselvårdsingenjörer, logopeder, sjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare.
Dina kommande arbetsuppgifter innebär bland annat:
Hörselrehabilitering med behovsbedömning med insatser som är av både grundläggande och utvidgad karaktär samt diagnostiska mätningar till öronmottagningen.
Tillsättning sker löpande så vänta inte med din ansökan.

Vi söker

En legitimerad audionom som precis som vi tycker att samarbete är en självklarhet samt att ge god vård och service. Som person har du lätt för mötet med olika typer av människor, du är engagerad i ditt arbete och tycker om att ta dig an nya utmaningar samt har en vilja att förändra och förbättra. Körkort erfordras.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Kliniken erbjuder omhändertagande av patienter under hela dygnet under årets alla dagar. Vårt primära upptagningsområde omfattar ca 140 000 invånare i södra delen av Kalmar län. Vi har mottagningsverksamhet i moderna och välutrustade lokaler, egna slutenvårdplatser på samvårdsavdelning 39 och operationsresurser på centraloperation.
Vid jämförelse med övriga kliniker i Sverige som ingår i kvalitetsregistret Hörselbron är hörselvården i Kalmar den klinik som sedan flera år tillbaka får högst resultat när det gäller patientens tillfredställelse, information och delaktighet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:72 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-06-03 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.