Assistenttandläkare till Specialist- och sjukhustandvården i Västervik

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Folktandvården söker Assistenttandläkare till Specialist- och sjukhustandvården i Västervik. Välkommen med din ansökan senast den 8 juni.

Vi erbjuder

Som assistenttandläkare kommer du att vara placerad en del av tiden på specialist- och sjukhustandvården och resterande tid tjänstgör du på en allmäntandvårdsklinik. Du kommer att ha ett nära samarbete med oralkirurgerna och övriga specialister på kliniken och i din roll som assistenttandläkare har du goda möjligheter att påverka arbetssättet och utvecklingen. Omfattningen av arbetet på sjukhustandvården bestäms av behovet där och kan ändras när så behövs. Dock ska det eftersträvas att du tjänstgör någon dag/dagar per vecka på allmäntandvården.

Som ny medarbetare hos oss deltar du i ett omfattande introduktionsprogram, vilket gör att du redan som nyanställd får en god inblick i verksamheten samt möjlighet att skapa nätverk med kollegor runt om i länet. Är du nyutexaminerad får du handledning för att på så sätt kunna växa in i din yrkesroll. Vi är samtidigt lyhörda för ny kunskap från dig samt för dina önskemål om att utvecklas i arbetet.

Vi söker

Du är en ansvarsfull och målinriktad allmäntandläkare som är intresserad av att utvecklas i rollen som assistenttandläkare inom käkkirurgi. Vi värdesätter en positiv inställning samt engagemang i arbetet och i klinikens utveckling. Du bör ha flera års klinisk erfarenhet inom allmäntandvård och extra meriterande är att ha arbetat med käkkirurgi.

Vår arbetsplats

Vill du vara en del av en framgångsrik, värderingsstyrd organisation där utveckling är en självklarhet? Då kan vi erbjuda dig ett stimulerande och utmanande jobb på Folktandvården i Kalmar län. Vi tror på målstyrda kliniker med stor frihetsgrad ledda av kompetenta och engagerade chefer och medarbetare. Vi söker dig med vilja att växa tillsammans med oss. Satsar du på oss - satsar vi på dig!

Specialist- och sjukhustandvården i Västervik är en klinik som består av avdelningar för oral kirurgi, oral protetik, parodontologi, sjukhustandvård/oral medicin, pedodonti och endodonti. Till kliniken hör även en avdelning för sjukhustandvård placerad i Oskarshamn.

Hos oss arbetar vi efter tydliga värderingar och mål baserat på länsinvånarnas situation. I samverkan med patient och allmäntandläkare utför vi den vård som vi anser är motiverad. Hög frihetsgrad, väl utarbetade rutiner och nära samarbete med allmäntandvården kännetecknar vårt sätt arbeta.

Folktandvården i Kalmar län består av allmäntandvård med kliniker spridda i hela länet och specialist- och sjukhustandvård i de tre kuststäderna Kalmar, Oskarshamn och Västervik. Hos oss arbetar 400 medarbetare med ett tydligt fokus på hälsoinriktad tandvård utifrån en bred kompetensgrund.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:FTV:2018:23 Placering/enhet:Folktandvården Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-06-08 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.