Psykolog, habilitering

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Psykolog, habilitering. Välkommen med din ansökan senast den 30 september.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett arbetslag som är i startgroparna för ett spännande utvecklingsarbete och du kommer att få möjlighet att vara med och forma framtidens autismteam. Ditt arbete är i många delar självständigt men du har ett nära utbyte med kollegor, andra yrkeskategorier och andra verksamheter.

Det tvärprofesionella arbetet kännetecknar habiliteringens arbetssätt, och i teamarbetet bidrar du med den psykologiska kompetensen. Du är delaktig i arbetet kring verksamhetsutveckling. Du erbjuds både intern och extern handledning samt möjlighet till vidareutbildning inom verksamhetsområdet. Arbetsgivaren kan erbjuda möjlighet till specialistutbildning.
I det dagliga arbetet kommer du få stöd av dina erfarna psykologkollegor. Våra psykologer har nära samarbete med teamets läkare.

I arbetsuppgifterna ingår utredning, bedömning, diagnostisering, behandling, rådgivning och stöd till barn och ungdomar 0-18 år samt till deras familjer och övriga nätverk. Arbete med gruppverksamhet och utbildningsinsatser ingår.

Vi söker

Vi söker dig som vill jobba med barn och ungdomar med neuropsykiatriska diagnoser.
Du är legitimerad psykolog med kunskaper inom neuropsykologi och KBT. Erfarenhet av att arbeta med personer med autismdiagnos är en merit. Vi ställer krav på personliga egenskaper såsom flexibilitet, självständighet, vilja att arbeta i team och samarbetsförmåga.
Då det förekommer resor i tjänsten är B-körkort ett krav.

Välkommen med din ansökan!Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Habiliteringen är en specialistverksamhet som ger stöd till personer med funktionsnedsättningar och deras anhöriga. Verksamheten arbetar mot hela södra Kalmar län, men är lokaliserad på Länssjukhuset i Kalmar.

Inom habiliteringen arbetar vi i team där det ingår arbetsterapeut, kurator, logoped, läkare, psykolog, sjukgymnast, sjuksköterska, specialpedagog. Teamet har också tillgång till fritidssamordnare och It-tekniker.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:74 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2018-09-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.