Sjuksköterska, habiliteringen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Habilteringen nord söker Sjuksköterska, habiliteringen. Välkommen med din ansökan senast den 24 juni.

Vi erbjuder

Är du intresserad av att arbeta på habiliteringen med barn, ungdomar och vuxna med olika funktionsvariationer? Vi söker nu sjuksköterska då vår kollega har fått ett centralt fackligt uppdrag. Trots tidsbegränsat uppdrag så erbjuder vi tillsvidareanställning. Vi erbjuder dig ett varierande arbete där du hjälper våra patienter till en bättre framtid.
Som sjuksköterska ingår du i ett tvärprofessionellt team som ansvarar för habiliterande insatser till barn med varaktiga funktionsvariationer. Det tvärprofessionella teamarbetet kännetecknar habiliteringens arbetssätt, och i detta bidrar du med den medicinska kompetensen tillsammans med våra läkare. I det teamet bidrar du med dina omvårdnadskunskaper gällande bland annat sömn, nutrition och elimination. Vidare ger du stöd och konsultation till patienten, anhöriga, nätverket samt andra myndigheter. Du får möjlighet till ett utvecklande, varierande och stimulerande arbete. Arbetet innebär möjligheter att själv planera sin arbetstid.
Vi erbjuder introduktion utifrån dina erfarenheter och önskemål.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska/ distriktsköterska/ barnsjuksköterska. Du är flexibel, kan arbeta både självständigt och tillsammans med andra. Du är ansvarsfull och har stort intresse av att hjälpa människor. Du ska kunna bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt, samt bygga relationer och skapa kontakt. Erfarenhet av tvärprofessionellt teamarbete och habilitering är önskvärd. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård

Basenheten Habilitering Nord omfattar barn-, ungdoms och vuxenhabilitering i Kalmar läns sex norra kommuner. Upptagningsområdet motsvarar norra delen av Kalmar län på ca 110 000 invånare och vi har ca 900 patienter. I verksamheten ingår ca 50 medarbetare bestående av professionerna; arbetsterapeut, sjukgymnast, psykolog, kurator, logoped, specialpedagog, läkare, sjuksköterska och teamsekreterare. Erfarenhet, stor kompetens och arbetsglädje kännetecknar vår arbetsplats! Arbetet medför resor varför körkort är nödvändigt.

Mer information om vår basenhet hittar du på http://www.ltkalmar.se/halsa-vard/habilitering/

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF HAB:2018:22 Placering/enhet:Habilteringen nord Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid, dagtid, mottagning Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-06-24 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.