Undersköterska kvinnokliniken

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Undersköterska kvinnokliniken. Välkommen med din ansökan senast den 10 juni.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande jobb till vår BB-/Gyn och Förlossningsavdelning. Här får du rotera mellan våra avdelningar. Du får ett spännande och varierande arbete inom gynekologi och obsetrik med möjlighet att utvecklas både som person men också inom din profession. Du kommer att vara en viktig medarbetare i vår dygnet- runt verksamhet.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad undersköterska till ett vikariat på 6 månader med chans till förlängning. Vi söker dig som är positiv och som sätter patienten i första rummet. Andra personliga egenskaper som värdesätts är servicekänsla, flexibilitet och god samarbetsförmåga med alla yrkeskategorier. Det är även viktigt att kunna arbeta självständigt och ha förmåga att ta egna initiativ. En förutsättning för att du ska trivas och passa i rollen som undersköterska hos oss är att du kan hantera stress och göra snabba prioriteringar. Vårt team arbetar för att ständigt skapa det bästa resultatet för patienten och samtidigt utveckla kliniken. Vi värderar personliga egenskaper mycket högt

Välkommen att göra en ansökan, urval och intervjuer sker löpande så sök redan idag! Vi ser fram emot att lära känna dig.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Kvinnokliniken i Västervik ger kvinnor i norra Kalmar län förebyggande kvinnosjukvård, diagnostisk och terapeutisk gynekologisk hälso- och sjukvård samt BB- och förlossningsvård. På den integrerade BB/Gyn-avdelningen ger vi nyopererade gyn-patienter, nyförlösta kvinnor med sina nyfödda barn samt oförlösta kvinnor vård och omsorg. Vi har ett nära samarbete med barn- och ungdomsklinikens neonatalenhet som ligger i samma hus.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:74 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2018-08-13 till 2018-12-31 Sysselsättningsgrad:Deltid 75%, Landstinget i Kalmar län erbjuder alla medarbetare en anställning på 100%. Önskar du arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämparindividuell lönesättning. Ansök senast:2018-06-10 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.