Psykolog

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Psykolog. Välkommen med din ansökan senast den 20 augusti.

Vi erbjuder

Vi erbjuder
Hos oss har du ett spännande och varierande arbete!
Psykologen inom slutenvården arbetar med bedömningar, behandlingar, utredningar samt handlednings-och konsultationsuppdrag och vårdkontakterna kan både vara långa och väldigt korta. Det finns en stor möjlighet att själv påverka arbetsuppgifterna.
Du har ett nära samarbete med övriga kollegor på avdelningarna, såsom läkare, kuratorer, sjuksköterskor, skötare och medicinska sekreterare samt även med öppenvården. Visst arbete inom öppenvården förekommer.
I tjänsten ingår kontinuerlig kompetensutveckling och handledning och det finns också nationella psykolognätverk att tillgå.

Vi är inne spännande fas med flera förbättringsarbeten där du har stora möjligheter att vara med och påverka!

För dig som söker PTP-tjänstgöring erbjuder landstinget i Kalmar Län PTP-program med nätverksträffar och utbildningstillfällen en gång per månad för PTP-psykologer från landstingets olika verksamheter. Studierektor för PTP-programmet finns samt naturligtvis handledare.

Vi söker

Vi söker
Du är legitimerad psykolog. Du samarbetar väl med andra och är också trygg med att arbeta självständigt. Du har god initiativförmåga och har förmåga att se patienten som individ samt dess unika behov.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Då vi har möjlighet att handleda en PTP-psykolog är även du som söker PTP-tjänstgöring aktuell.

Intervjuer sker löpande, så sök redan idag!

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Vår arbetsplats
Vuxenpsykiatrin i Västervik har tre allmänpsykiatriska heldygnsvårdsavdelningar samt en rättspsykiatriska avdelning som också ingår i psykologens uppdrag. Inom basenheten finns också öppenvårdmottagningar i Västervik och i Vimmerby. Inom basenheten arbetar idag 10 leg. psykologer.

Heldygnsvården inom Vuxenpsykiatri norr erbjuder en tillgänglig och innehållsrik psykiatrisk heldygnsvård och har relativt korta vårdtider. Vi arbetar kontinuerligt med utvecklings- och förbättringsarbete gällande god bemanning, god omvårdnad, aktivt kontaktmannaskap, kontinuerliga läkarbedömningar och läkarsamtal samt bra samarbete internt och externt för att behålla våra korta vårdtider.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:41 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2018-08-20 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.