ST-läkare, geriatrik

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker ST-läkare, geriatrik. Välkommen med din ansökan senast den 8 juli.

Vi erbjuder

Vill du ha ett spännande och utmanande arbete? Vill du arbeta tillsammans med ett supergäng av kolleger(12 st) i en öppen och tillåtande atmosfär?
Vi arbetar värdegrundsbaserat med det salutogena innehållet i tillvaron som ledstjärna.
Vi på geriatriska kliniken i Kalmar erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling i en kultur som anser att fortbildning behövs eftersom kunskap är en färskvara.

Vi söker

Vi söker tre stycken legitimerade läkare med ett genuint intresse för att vara med oss och utveckla dessa vårdformer. Är du redan specialist så tar det 2 ½ år för att bli dubbelspecialist i geriatrik.
Du är förstås vetgirig och genuint intresserad av att vårda äldre svårt sjuka patienter. Du har gott omdöme och ditt bemötande gentemot arbetskamrater, patienter och anhöriga är bra.
I och med det så har du inga problem med samarbetsförmågan eller intiativrikedomen. Du är helt enkelt en lämplig blivande kollega hos oss.
Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Vårt uppdrag är att leda och utveckla vården av de mest sköra äldre(DMSÄ) och vården i livets slutskede. Vi har möjlighet till att erbjuda ytterligare specialisering inom palliativ medicin.
Detta gör vi med en verksamhet som består av slutenvård med tre avdelningar, i dagsläget 38 vårdplatser, som kommer att utökas till 42 vårdplatser under 2018. Vi har även äldremottagning, lasarettsansluten hemsjukvård, rådgivningsteam för palliativ vård och ett geriatriskt rådgivningsteam.
Vi har en egen självständig jourlinje i beredskap, ej sjukhusbunden, med bakjour och primärjour i hemmet, för vår verksamhet.
Är du intresserad av Rehabiliteringsmedicin så kan ett kombinationsblock diskuteras i samverkan med Kliniken Reabilitering Söder.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:79 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-07-08 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.