Logoped

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Logoped. Välkommen med din ansökan senast den 29 juni.

Vi erbjuder

Du kommer att utreda , diagnosticera och behandla patienter inom allmänlogopedi i Västervik och Oskarshamn. Som allmänlogoped kommer du att arbeta med de flesta logopediska diagnosgrupperna med tyngpunkt på barn, röst och stamning. Tjänsten ger goda möjligheter till samverkan med kollegor.

Vi söker

Vi söker dig som har logopedexamen samt B-körkort.
Du ska kunna jobba självständigt och vara flexibel. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård

Logopedmottagningen i norra Kalmar län är en allmänlogopedisk mottagning som är organiserad under Västerviks sjukhus ÖNH-kliniken. Mottagning bedrivs både i Oskarshamn och Västervik och vi är sammnalagt fyra logopeder. Upptagningsområdet är ca 115.000 personer.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2018:43 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:100 Tillträde:Efter överenskommelse Lön:-Vi tillämpar individuell lönesättning------------ Ansök senast:2018-06-29 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.