Fysioterapeut/Sjukgymnast Habiliteringen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Fysioterapeut/Sjukgymnast Habiliteringen. Välkommen med din ansökan senast den 2 september.

Vi erbjuder

Arbetet som fysioterapeut/sjukgymnast på Habiliteringen erbjuder dig stimulerande, utvecklande och omväxlande arbetsuppgifter - stora som små - där du ingår som en del i tvärprofessionella team.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast som är intresserad av ett spännande och utvecklande arbete i ett tvärprofessionellt team runt barn och ungdomar med olika funktionsnedsättningar.
Som fysioterapeut/sjukgymnast kommer du ansvara för utredning, bedömning och behandling samt utprovning/förskrivning av hjälpmedel. I arbetet ingår att ge handledning till nätverket. Du kommer även att jobba med gruppverksamheter som t.ex. bassäng och gymnastikgrupper.
Vi erbjuder stöd/handledning av erfarna kollegor (ex finns två specialistsjukgymnaster inom pediatrik), regelbundna yrkesträffar och vidareutveckling.

För att trivas hos oss behöver du ha en god samarbetsförmåga då arbetet, förutom samarbetet i det tvärprofessionella teamet, även innehåller andra kontaktytor utanför den egna verksamheten. Om du är en person som har en god pedagogisk förmåga, kan arbeta resultatinriktat, är tydlig och strukturerad är du förmodligen den vi söker. Då det förekommer resor i tjänsten är B-körkort ett krav.
Erfarenhet av habilitering eller neurologi är meriterande. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anja Karlsson, avdelningschef nås på tfn 0480-84317 under v.27 och v.32, övrig tid ring 0480-84300 för hänvisning till tjänstgörande chef.

Urval och intervjuer sker löpande och tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.
Välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Habiliteringen är en specialistverksamhet som ger stöd till barn, ungdomar och vuxna med funktionsnedsättningar och deras anhöriga. Habiliteringen arbetar mot hela södra Kalmar län, men är lokaliserad på Länssjukhuset i Kalmar.

Habiliteringen arbetar i tvärprofessionella team där det ingår arbetsterapeut, kurator, logoped, läkare, psykolog, sjukgymnast, sjuksköterska och specialpedagog, fritidssamordnare och It-tekniker.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:82 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2018-09-02 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.