Psykolog/PTP-psykolog

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Psykolog/PTP-psykolog. Välkommen med din ansökan senast den 21 augusti.

Vi erbjuder

Nu har du chansen!

Du som är psykolog med intresse för specialist psykiatri i öppenvård och vill vara med och fortsätta att utveckla vår mottagning.

Inom öppenvården arbetar alla yrkeskategorier med samtal utifrån specifik kompetensnivå. Vi har strävat efter att våra medarbetare skall vara rustade med en steg ett utbildning inom någon terapiform. Det har varit KBT,PDT, Familjefokuserad behandling. Vi bedriver även full DBT och kan erbjuda Schematerapi, samt djurunderstödd terapi.

Vi har ingen egen slutenvård inom basenheten utan samverkar med Västervik och Kalmar.

Som psykolog förväntas du göra bedömningar, utredningar, samt ha psykoterapeutiska samtal. Förmåga att arbeta självständigt såväl som i team. Du är som psykolog en del av ett tvärproffessionellt team bestående av skötare , sjuksköterska, läkare, kurator,medicinsk sekreterare, arbetsterapeut och specialist läkare,vi har även psykoterapeut i ett av teamen. I teamet är allas delaktighet lika betydelsefull.

Handledning är nödvändigt och samtliga medarbetare har minst en handledare, vi har flera olika kontrakterade handledare beroende på vilken inriktning du har i din terapi. Vi har psykolog på mottagningen som arbetar både psyko- dynamiskt samt med KBT- inriktning.

Vi ser positivt på vidareutbildning och kurser för att utveckla kompetensen på mottagningen.

Vi söker

Leg. Psykolog alt. Psykologexamen (PTP)

Kandidat aktuell för anställning kommer anmodas lämna utdrag ur misstanke-/ och belastningsregistret
Vi tillämpar provanställning på 6 månader. Alternativt 1 års visstidsanställning enl. särskild lag (PTP).

Skicka in din ansökan redan nu. Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Vuxenpsykiatri mitt är en del av Psykiatriförvaltningen i Kalmar läns landsting.
Vi är en öppenvårdspsykiatrisk mottagning i Oskarshamn som förser tre kommuner med specialistpsykiatri.
Vår mottagning består av 38 medarbetare med olika yrkesproffessioner.Vi har psykologer, kuratorer,sjuksköterskor, skötare/behandlare,, arbetsterapeuter, specialistläkare samt sekreterare. Vi arbetar idag i tre basteam där samtliga yrkeskategorier finns representerade. Vi har även social färdighetsträning i grupp utifrån praktiska verksamheter så som storkök samt även en behandlingsgård , behandlingsgården drivs i samverkan med Oskarshamns kommun. Teamen är basen i verksamheten och vi har ett uttalat öppenvårdsperspektiv.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:49 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid 100% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-08-21 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.