Avdelningschef

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Avdelningschef. Välkommen med din ansökan senast den 13 augusti.

Vi erbjuder

Uppdraget som avdelningschef för Psykrehab och Resursen innebär personalansvar för drygt 20 medarbetare (kuratorer, psykologer, sjuksköterskor, skötare, medicinska sekreterare). De två enheterna Psykrehab och Resursen har inte tidigare haft en gemensam chef så i uppdraget ingår att planera, leda och utveckla befintliga uppdrag och verksamheter samt i samarbete med övriga medarbetare också vid behov genomföra nödvändiga förändringar.
Avdelningschefen har såväl ansvar som befogenheter gällande personal, ekonomi och arbetsmiljö. Det är angeläget med ett nära samarbete med avdelningschefen för den allmänpsykiatriska mottagningen på Nygatan.

Som avdelningschef är du direkt underställd verksamhetschefen och ingår tillsammans med övriga chefer i chefsgruppen (ledningsgruppen) för Vuxenpsykiatri Norr/Rättspsykiatrin. Du förväntas ta del av landstingets ledarskapsutbildningar.

Anställningsform
Chefsuppdraget är tidsbegränsat och vi erbjuder en tillsvidareanställning i organisationen utifrån din grundprofession.

Vi söker

Du har högskoleexamen inom hälso- och sjukvård. Utbildning och erfarenhet inom ledarskap, organisation och administration är liksom tidigare psykiatrisk arbetserfarenhet meriterande för tjänsten.
Vi önskar att du har en god samarbetsförmåga, är flexibel och engagerad. Det är också viktigt att du främjar medarbetarnas och enheten kompetensutveckling.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Vuxenpsykiatri norr tillhör Psykiatriförvaltningen inom landstinget i Kalmar län och består av öppenvård, heldygnsvård och rättspsykiatri. Vi är inne i en spännande utvecklingsfas och söker nu avdelningschef till Psykrehab och Resursen. Öppenvården i Västervik består av två mottagningar. En allmänpsykiatrisk mottagning (inkl beroendeteam) på Nygatan i centrala Västervik och en mottagning i anslutning till sjukhusområdet, Psykrehab.
Psykrehab är en psykiatrisk öppenvårdsmottagning med fokus på neuropsykiatriska patienter och patienter med psykossjukdom. Målgruppen är patienter 18 år och äldre som är i behov av psykiatrins specialiserade utrednings-, bedömnings- och behandlingsinsatser. Resursen består av medarbetare som har uppdrag inom heldygnsvården men inte är knutna till specifik avdelning.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:43 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Särs. visstidsförord Anställningstid:Särs. visstidsförord 2018-11-01 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2018-08-13 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.