Verksamhetsutvecklare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Landstingsdirektörens stab söker Verksamhetsutvecklare. Välkommen med din ansökan senast den 2 september.

Vi erbjuder

Du vill något. Det vill vi med! Hos oss går vi från vilja till handling, här har du alla möjligheter att påverka och få saker gjorda. Hos oss arbetar vi som ett lag, lyssnar och drar åt samma håll. Här har du möjligheterna om du vill skapa, bygga, förändra, uppleva och utveckla.

Som verksamhetsutvecklare vid utvecklings- och folkhälsoenheten kommer du att ha en nyckelroll i vår strävan att ständigt förbättra våra resultat. Landstingets förbättringar utgår från kunskapsunderlag som nationella riktlinjer och jämförelser tillsammans med våra invånares behov och upplevelse för att nå processer som sätter personen i centrum. Du kommer att ha ett spännande arbete med både strategiska och operativa frågeställningar. Hela vägen från nulägesanalys, strategi, målsättning, genomförande, kommunikation, uppföljning och dokumentation är det du som ser vad som kan eller måste göras - och du ser till att det händer.

Vi söker

Just nu söker vi dig som vill vara drivande i vår strävan att ständigt förbättra våra resultat.
Vi söker dig som har högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer relevant för tjänsten, samt gedigen kunskap och erfarenhet av behovsfokuserat utvecklings-/förbättringsarbete med tjänstedesign som verktyg.

För att trivas och lyckas med arbetet tror vi att:

- Du är en kommunikativ och pedagogisk talang, genuint nyfiken med modet att tänka tvärt om.
- Du kan sätta upp projekt och leda ett team, inspirera att ta nya steg samt tryggt guida genom förändring när resan till nytt mål börjar kännas motig.
- Du har lätt att se helhet och sammanhang i system samt kan hitta dörrar där andra bara ser en vägg.
- Du ser en självklarhet i att utgå från behov, involvera användaren i förbättringsprocessen samt att samla kunskap från gränslandet mellan organisation och omgivning.
- Du tar eget ansvar och har förmågan att prioritera. Du kan överblicka stora långsiktiga förändringsprocesser och arbeta med parallella arbetsuppgifter. Du är med andra ord duktig på att se möjligheter och hantera människor - samtidigt som du är briljant på att planera, organisera och genomföra.
- Du har lätt för att bygga nätverk som kan komma till nytta i ditt arbete.
- Du trivs i den digitala världen - och ser digitala lösningar som naturliga möjligheter i ditt arbete.
- Du navigerar obehindrat i Office-paketet och vet hur du skapar en kommunikativ presentation.

Sist men inte minst drivs du av att varje dag kunna skapa ett friskare, tryggare och rikare liv för varje invånare i Kalmar län.

Vår arbetsplats

Vår enhet är en del av Landstingsdirektörens stab, där det jobbar 140 experter inom bland annat ekonomi, folkhälsa, HR, hållbarhet, hälsoval, juridik, kommunikation, läkemedel, planering och utveckling. Alla arbetar för att utveckla organisationen och förbättra för invånarna i Kalmar län. Inom våra respektive expertområden är vi även ett stöd till landstingets ledning, chefer, förvaltningar och verksamhet.

Utvecklings- och folkhälsoenheten arbetar strategiskt och övergripande med att skapa goda förutsättningar för att våra länsinvånare ska kunna leva ett rikt och hälsosamt liv. Enheten spanar i framtiden och letar efter det som kan bli nutid samt driver landstingets steg mot förnyelse och förbättrad kvalitet. Nära samarbete med våra invånare, medarbetare och andra intressenter är en viktig del i vårt arbete.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:Ldirst:2018:16 Placering/enhet:Landstingsdirektörens stab Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidare Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-09-02 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.