Medicinsk sekreterare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Medicinsk sekreterare. Välkommen med din ansökan senast den 31 augusti.

Vi erbjuder

Vill du arbeta som medicinsk sekreterare på Akutkliniken på Oskarshamns sjukhus? Så här upplever Leena Oscarsson sitt arbete som medicinsk sekreterare på akutmottagningen i Oskarshamn. Vi ser fram emot din ansökan!

Leena har arbetat som medicinsk sekreterare i olika verksamheter i 30 år och ett år på akutmottagningen i Oskarshamn. Det bästa med arbetet tycker Leena är variationen av arbetsuppgifter:
- Det dyker alltid upp nya saker och det är roligt och stimulerande att gå till arbetet. Patientkontakten vi får i arbetet är bland det roligaste. Vi är ett härligt team på fem medicinska sekreterare och när vi i våra team arbetar helger brukar vi börja dagen med en gemensam "gofrukost".

Som medicinsk sekreterare hos oss kommer du att arbeta i receptionen med att bland annat ta emot patienter och skriva diktat. Vi arbetar i journalsystemet Cosmic. Våra arbetstider är dag, kväll och helg.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad läkarsekreterare/medicinsk sekreterare/vårdadministratör med goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Som person tycker du om ett omväxlande arbete i ett varierande tempo och förstår betydelsen av ett professionellt och gott bemötande.
Du är engagerad, noggrann, serviceinriktad och flexibel. Du har en god förmåga att prioritera dina arbetsuppgifter och bedömer dig själv som stresstålig. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt men också har förmågan att arbeta i grupp. Erfarenhet av arbete i journalsystemet Cosmic är meriterande liksom tidigare erfarenhet av mottagningsarbete inom hälso- och sjukvård.


Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård


Vänta inte med din ansökan då urval kommer att ske löpande.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2018:55 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-08-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.