Områdeschef Habiliteringen Nord

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Habilteringen nord söker Områdeschef Habiliteringen Nord. Välkommen med din ansökan senast den 31 augusti.

Vi erbjuder

Vi erbjuder

Verksamheten arbetar med samordnad habilitering för barn, ungdomar och vuxna samt synhabilitering/rehabilitering. I rollen som områdeschef ansvarar man för att samordna samt utveckla verksamheten. Du utgör ett stöd till personalen i det dagliga arbetet vad gäller arbetsledning, prioritering och styrning. Habiliteringen Nord har omkring 50 medarbetare i tolv professioner som för närvarande utgör sex olika team för barn- och ungdom och för vuxna i Västervik, Vimmerby och Oskarshamn samt Syncentralen. Områdeschefen kommer att fungera som chef för två team placerade i Oskarshamn samt ett team med placering i Vimmerby.

Habiliteringen som verksamhet har samverkan med både kommuner, BUP, psykiatrin och syncentralen i söder och som områdeschef är man en del av olika samverkansnätverk. Som områdeschef ingår du även i verksamhetens ledningsgrupp som består av de två områdescheferna samt verksamhetschef.

Vi söker

Vi söker dig som har en högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömer lämplig och har några års erfarenhet sedan tidigare från chefsbefattning. Vi ser gärna att du har erfarenhet av habilitering. Som person är du duktig på att etablera trovärdighet. Du har lätt för att samarbeta med andra och skapa ett öppet och accepterande klimat. Du är beredd att utveckla verksamheten tillsammans med ledningsgruppen och medarbetarna i nära samarbete med patienterna. Stor vikt läggs vid den personliga lämpligheten.
B-körkort är ett krav då det förekommer resor i tjänsten.


Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.

Vår arbetsplats

Vår arbetsplats

Basenheten Habilitering Nord omfattar barn-, ungdoms och vuxenhabilitering i Kalmar läns sex norra kommuner. Upptagningsområdet motsvarar norra delen av Kalmar län på ca 110 000 invånare och vi har ca 900 patienter. I verksamheten ingår ca 50 medarbetare bestående av professionerna; arbetsterapeut, sjukgymnast, psykolog, kurator, logoped, specialpedagog, läkare, sjuksköterska och teamsekreterare.

Mer information om vår basenhet hittar du på http://www.ltkalmar.se/halsa-vard/habilitering/

Landstinget tillämpar tidsbegränsat förordnande för chefer med en tillsvidareanställning inom grundprofessionen. Du kan själv välja att utgå från Vimmerby eller Oskarshamn.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF HAB:2018:25 Placering/enhet:Habilteringen nord Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-08-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.