Undersköterska Resursenheten

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Undersköterska Resursenheten. Välkommen med din ansökan senast den 4 september.

Vi erbjuder

Resursenheten är en intressant arbetsplats som ger möjlighet till variation, utmaningar och omväxlande arbetsuppgifter på flera avdelningar och arbetsplatser. Arbetstiderna ger dig stora möjligheter till variation då vi arbetar med årsarbetstid dag/kväll/natt som helger. I dina arbetsuppgifter ingår att ge personlig omvårdnad till patienter och att utföra hälso- och sjukvårdsinsatser. Du samarbetar kring patienten tillsammans med medarbetare inom olika yrkeskategorier, med målsättning att ge en god och säker vård. Om detta tilltalar dig och du dessutom är van att arbeta självständigt med ansvarskänsla och samarbetsförmåga passar du i vår grupp. Vi stöttar din kompetensutveckling som formas utifrån såväl dina som verksamhetens behov.

Vi söker

Vi söker diig som är utbildad undersköterska. Vi vill att du, liksom vi, har ett positivt förhållningssätt och sätter patientens bästa i fokus. Som person vill vi att du är flexibel och serviceinriktad då du kommer möta många olika människor och avdelningar i arbetet hos oss. Andra personliga egenskaper som vi värdesätter är att kunna arbeta självständigt och ha god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Resursenheten är landstingets interna bemanningsenhet som täcker upp med kvalificerad och flexibel personal vid arbetstoppar och korttidsfrånvaro på avdelningar, mottagningar och hälsocentraler. I vårt gäng ingår både undersköterskor och medicinska sekreterare. Om du är intresserad av ett flexibelt jobb där du får chans att lära dig många olika avdelningar och får en bred grund att stå på kan vi vara platsen för dig.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:93 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2018-09-04 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.