Fysioterapeut/Sjukgymnast

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Fysioterapeut/Sjukgymnast. Välkommen med din ansökan senast den 22 augusti.

Vi erbjuder

Som fysioterapeut/sjukgymnast på Smärtenheten kommer du att ha en viktig roll i teamet och ett nära samarbete med arbetsterapeut, läkare, psykolog, kurator, undersköterska, sjuksköterska och medicinska sekreterare. Dina arbetsuppgifter består i att möta patienter ur ett biopsykosocialt perspektiv, göra funktionsbedömningar, behandla och rehabilitera individer med långvarig smärta. Att leda och planera gruppbehandlingar samt ansvara för patientundervisning är en del av arbetsuppgifterna. Målet är att stärka patientens egna resurser. I vårt team blir du en viktig del i utvecklingsarbetet med möjlighet till egen utbildning samt deltagande i forskningprojekt.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Du är en självständig och flexibel person med förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du stimuleras av varierande arbetsuppgifter och tar egna initiativ. Du kan arbeta självständigt såväl som med andra och är en aktiv teammedlem. Du har god samarbetsförmåga, en positiv inställning och ett engagemang för det du arbetar med.
Det är bra om du har några års yrkeserfarenhet och kunskaper inom smärtrehabilitering men absolut viktigast är ett genuint intresse för smärtpatienter. Vi erbjuder goda möjligheter till kompetensutveckling. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Smärtenheten är en multiprofessionell öppenvårdsverksamhet för patienter med långvarig, icke cancerrelaterad smärta. Vi är en länsresurs för hela Kalmar län. Vi har även ett särskilt uppdrag som regionalt centrum för diagnosen Ehlers Danlos syndrom. Vi erbjuder kvalificerade bedömningar, utredningar, behandlingar och multiprofessionell rehabilitering. Vi arbetar ACT-inriktat med teamsamverkan och patient i fokus. Den samlade teambedömningen utgör grunden för planering av interventioner. Verksamheten har ett öppet och positivt arbetsklimat.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:94 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Provanställning Anställningstid:Provanställning Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2018-08-22 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.