Sjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Sjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 30 september.

Vi erbjuder

Vi erbjuder ett omväxlande arbete då tillströmningen av patienter varierar från pass till pass och du aldrig i förväg vet hur ett arbetspass kommer att se ut. Det är viktigt att tänka på att ingen patient eller situation är den andra lik och att alla ska ha rätt till lika vård på lika villkor. Vi strävar efter kvalitet och kompetens i varje möte.
Caroline Stjernberg har arbetat inom Landstinget och akutmottagningen i Oskarshamn i ett år och trivs väldigt bra med arbetsuppgifterna och kollegorna.
- Det roligaste med att arbeta på akutmottagningen är att det är varierande arbetsuppgifter där vi aldrig vet hur en dag kommer att se ut. Jag trivs bra med tempoväxlingen i arbetet och som sjuksköterska får jag vara lite av en spindel i nätet. Vi jobbar tätt ihop med andra yrkeskategorier och det finns en teamkänsla där varje person bidrar med sin kunskap och erfarenhet.

Vi arbetar i team och varje team består av en läkare, en sjuksköterska och en undersköterska. Mottagningen bemannas även av medicinsk sekreterare under dag och kväll. Som sjuksköterska arbetar du med omhändertagande av akut sjuka patienter. Du gör bedömning, triagering och utför ordinerade omvårdnadsåtgärder såsom läkemedelsgivning och provtagning. Vi prioriterar patientbemötande och att varje patient ska bli sedd och känna att vi gjort vårt yttersta för just patientens vård.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. För att trivas och passa i rollen som sjuksköterska hos oss är det viktigt att du kan hantera stress och göra snabba prioriteringar. Vi vill att du, liksom vi, har ett positivt förhållningssätt och sätter patientens bästa i fokus. Du trivs med att möta människor i olika situationer. Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt, är flexibel och har god samarbetsförmåga.
Du kommer att arbeta dag/kväll/natt och följa ett fast schema.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård

Akutmottagningen på Oskarshamns sjukhus behandlar medicinpatienter dygnet runt, tar emot lättare kirurg- och ortopedpatienter dag och kvällstid och primärvårdspatienter kvällar och helger.

Vi är en del av Oskarshamns sjukhus, som är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till 'Sveriges bästa mindre sjukhus' flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård.

Varmt välkommen med Din ansökan! Intervjuer kommer ske fortlöpande, så tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatumet

Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2018:66 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-09-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.