PTP psykolog

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker PTP psykolog. Välkommen med din ansökan senast den 20 oktober.

Vi erbjuder

Hos oss får du ett spännande och varierande uppdrag som PTP-psykolog! Vårt psykologteam möter patienter inom både slutenvård och öppenvård, med både korta och långa vårdkontakter och patienter med varierande problematik. Här får du ett heltäckande och spännande PTP-år!

De huvudsakliga arbetsuppgifterna innebär att utreda, bedöma och behandla genom samtal. Vi har ett stort fokus på att våra psykologer ska arbeta tillsammans för att utveckla verksamheten.

Efter din PTP-tjänstgöring finns goda möjligheter att tjänsten övergår till en tillsvidareanställning som leg. psykolog.

I PTP-tjänsten har landstinget i Kalmar län antagit ett PTP-program med studierektor och regelbunda nätverksträffar med utbildningar.
Från basenheten får du en PTP-handledare samt möjlighet att delta på internutbildningar.

Vi söker

Du har examen från psykologprogrammet. Du trivs med en varierad patientgrupp och med gott samarbete med kollegor!
Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vi intervjuar löpande.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Den psykiatriska vuxenpsykiatrin ingår i en länsövergripande förvaltning som är uppdelad i sex basenheter med totalt ca 600 medarbetare. Vår basenhet består av slutenvårdsavdelningar och rättpsykiatri i Västervik samt öppenvårdsmottagning i Västervik och en öppenvårdmottagning i Vimmerby.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:55 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tidsb enl särsk lag Anställningstid:Tidsb enl särsk lag 2018-11-01 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Fastställd lön för PTP-psykologer i Landstinget i Kalmar län Ansök senast:2018-10-20 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.