Sjuksköterska till ortopedavdelning

Västerviks sjukhus söker Sjuksköterska till ortopedavdelning. Välkommen med din ansökan senast den 31 december.

Vi erbjuder

Ett stimulerande och utvecklande arbete på ortopedavdelningen.

På avdelningen ingår du tillsammans med kollegor i tre vårdlag fördelat på 16 vårdplatser. Med en utökad minimibemanning är målsättningen att man som sjuksköterska har max 8 patienter dag- och kvällstid.

Vi söker

Dig som är legitimerad sjuksköterska. Om det är ditt första jobb efter examen så kommer du få en god start hos oss då du kommer ingå i vårt introduktionsår för nyexaminerade sjuksköterskor och få både en mentor samt extra utbildning och handledning.
Självklart tar vi även god hand om och erbjuder dig med tidigare erfarenhet en bra start hos oss på avdelningen.

Vi söker dig som är positiv, nyfiken, flexibel samt har god samarbetsförmåga.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Hos oss får du bredden inom ortopedi. Avdelningen är en ortopedisk vårdavdelning som bedrivs utifrån akuta samt elektiva (planerade) inläggningar och operationer.
Vi arbetar för en god arbetsmiljö där patientsäkerhet och utvecklingsarbete är i fokus. Vi erbjuder ett varierande arbete där du ges möjlighet att utvecklas i din takt med hjälp av både läkare, andra sjuksköterskor och undersköterskor. Vi värnar om varandra, hjälper varandra och har en stöttande och välkomnande kultur och stämning. Goda möjligheter finns till vidareutbildningar och kompetensutveckling inom ortopedi.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:109 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Antal platser:2 Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-12-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.