Medicinsk sekreterare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Medicinsk sekreterare. Välkommen med din ansökan senast den 30 september.

Vi erbjuder

Som medicinsk sekreterare på habiliteringen är du mittpunkten i verksamheten. Du kommer att arbeta i ett sekreterarteam där varje sekreterare har sina egna ansvarsområden. Utöver traditionella uppgifter såsom journalföring, posthantering, telefonkontakt och receptionsarbete kommer du även arbeta med statistik- och kvalitetsregister samt ingå i ett av habiliteringsteamen.
Rollen är bred och kräver att du kan strukturera och prioritera ditt arbete. För att trivas i rollen förutsätter vi att du är noggrann, självgående, har ansvarskänsla samt uppskattar värdet av ett gott samarbete och bidrar själv till detta.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare. Arbetet ställer krav på att du är flexibel, beredd att ställa upp där det behövs och kan ta egna initiativ. Du har en god samarbetsförmåga samtidigt som du vill och kan arbeta självständigt.
Det är meriterade om du har tidigare erfarenhet inom hälso- och sjukvård. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Habiliteringen är en specialistverksamhet som ger stöd till personer med funktionsnedsättningar och deras anhöriga. Verksamheten arbetar mot hela södra Kalmar län, men är lokaliserad på Länssjukhuset i Kalmar.

Inom habiliteringen arbetar man i team där det kan ingå arbetsterapeut, kurator, logoped, läkare, psykolog, fysioterapeut/sjukgymnast, sjuksköterska, specialpedagog och även fritidssamordnare, medicisnk sekreterare och It-tekniker.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:110 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Individuell lönesättning Ansök senast:2018-09-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.