Kurator

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Kurator. Välkommen med din ansökan senast den 7 oktober.

Vi erbjuder

Du kommer att arbeta med psykosocialt utrednings-, bedömnings- och behandlingsarbete. Arbetet är varierande och du kombinerar dina yrkesspecifika arbetsuppgifter med samtalsbehandling. Du har ett övergripande kuratorsansvar och det ingår i tjänsten att hålla sig uppdaterad inom det socialjuridiska området och bistå kollegor med aktuell information och stöd. Du har ett nära samarbete med kuratorerna på enheten, och även med övriga teammedlemmar såsom läkare, sjuksköterskor, psykologer, skötare och medicinska sekreterare. Arbetsterapeut och fysioterapeut finns att tillgå som resurspersoner. I arbetet ingår även samarbete med vårdgrannar.
Vi har en stabil personalgrupp, med uppbyggt gott samarbete.
I tjänsten ingår kontinuerlig kompetensutveckling och handledning.

Vi söker

Du har socionomexamnen eller annan högskoleutbildning som arbetsgivaren bedömmer likvärdig.
Du är van att arbeta självständigt och fatta egna beslut, men trivs också med att ingå i ett team och arbeta tillsammans. Du är flexibel i ditt arbetssätt. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

För att behålla en god mångfald på vår arbetsplats ser vi gärna både manliga och kvinnliga sökanden.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Mottagningsverksamheten bedrivs genom att varje medarbetares specifika kunskaper används för att ge patienten optimal vård. Våra olika kompetenser, både medicinska som psykologiska, kompletterar varandra så att vi kan erbjuda en stor bredd av behandlingsformer såsom samtalsbehandling, psykoterapi, kognitiv beteendeterapi, medicinering, DBT etc.

Under 2017 flyttade vi in i våra nya lokaler och vi kan erbjuda en ljus och rymlig arbetsplats, som är perfekt anpassat efter våra patienters behov!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:54 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönseättning Ansök senast:2018-10-07 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.