Trafikledare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Kalmar Länstrafik söker Trafikledare. Välkommen med din ansökan senast den 4 november.

Vi erbjuder

Som trafikledare vid basenheten Linjetrafik kommer du att arbeta med trafikledning av länets kollektivtrafik. Detta innebär bl.a. övervakning, informationsutbyte och hantering av uppkomna störningar.

Vi söker

Vi ser gärna att du har minst gymnasiekompetens, högre utbildning och/eller arbetslivserfarenhet inom vårt verksamhetsområde tillsammans med en geografisk kännedom ses som meriterande.
Arbetet innebär till stor del kontakter med kunder, förare och trafikföretag varav goda kunskaper i svenska språket är ett krav, därtill ska du vara kommunikativ, serviceinriktad och lyhörd.

Vår arbetsplats

Kalmar Länstrafik (KLT) är en del av landstinget i Kalmar län och ansvarar för länets kollektivtrafik. Vårt uppdrag är att erbjuda resor som underlättar och berikar människors liv och utvecklar vår region. Vårt huvudkontor finns i Högsby med en filial i Kalmar För mer information om vår arbetsplats och vårt uppdrag besök www.klt.se

-

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:KLT:2018:10 Placering/enhet:Kalmar Länstrafik Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:100% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-11-04 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.