Fysioterapeut/Sjukgymnast

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Samrehab söker Fysioterapeut/Sjukgymnast. Välkommen med din ansökan senast den 25 november.

Vi erbjuder

Dig ett varierande och stimulerande arbete i Samrehab som är en del av Oskarshamns sjukhus,
ett sjukhus med det lilla formatets fördelar med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. På sjukhuset arbetas med ständiga förbättringar och har flera år utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" baserat på kvalitet, väntetider och patientutlåtande.

Du kommer att ha ett nära samarbete med personalen på avdelningarna samt med övriga fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter och assistenter, vilket innebär både självständigt arbete och samverkan i team kring patienterna.

I dina arbetsuppgifter ingår bedömning, behandling och träning av patienter tillhörande upptagningsområdet för Oskarshamns sjukhus. Vid frånvaro täcker man upp för varandra vilket innebär att du får möjlighet att arbeta inom olika områden.
Vi arbetar med mentorskap och du kommer att introduceras i arbetet av erfarna kollegor.

Viss helgtjänstgöring ingår.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast. Du har ett gott bemötande och god samarbetsförmåga, arbetar flexibelt, tar eget ansvar samt främjar god teamsamverkan.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.Vår arbetsplats

Samrehab - Proffs på rehabilitering i norra länet
Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, sjukgymnaster, kuratorer, assistentpersonal och dietister inom öppen och sluten vård i norra Kalmar Län. Mer information om vår basenhet hittar du på www.ltkalmar.se/halsa-vard/samrehab/

Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster, kuratorer, assistentpersonal och dietister inom öppen och sluten vård i norra Kalmar Län. Mer information om vår basenhet hittar du på www.ltkalmar.se

Löpande urval tillämpas.

Välkommen med din ansökan!


Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF Sam:2018:20 Placering/enhet:Samrehab Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-11-25 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.