Verksamhetschef Barnhälsovården

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Primärvårdsförvaltningen söker Verksamhetschef Barnhälsovården. Välkommen med din ansökan senast den 19 november.

Vi erbjuder

Primärvårdsförvaltningen i Kalmar län är en kraft för hälsa i länet. Vi strävar dagligen efter att skapa rätt förutsättningar för ett rikare, tryggare och friskare liv. Nu finns en unik möjlighet för rätt person att träda in som verksamhetschef för den länsövergripande verksamheten Barnhälsovården då nuvarande chef går i pension. Då vi har verksamhet i hela länet kan placeringsort för tjänsten diskuteras.

Vi söker

Vi välkomnar dig med ett utvecklingsinriktat ledarskap som brinner för att skapa de förutsättningar som behövs för att förmedla en god hälso- och sjukvård som sträcker sig in i framtiden. Ditt chefskap ska vila på Landstinget i Kalmar läns värdegrund och vision för ett friskare, tryggare och rikare liv. Vi vill att du ska ha ett tydligt ledarskap som kännetecknas av en tillit till medarbetarna. I vår organisation är öppenhet, kunnighet och engagemang viktiga grundstenar.

Vi söker en ledare som är trygg och tydlig med en god kommuniaktiv förmåga. Du ska ha förmågan att skapa god kultur och delaktighet, och gärna smitta andra med ditt stora engagemang för hälso- och sjukvård. Förutom planering, drift och uppföljning så är utveckling av verksamheten samt samverkan med andra aktörer också av stor vikt.

Arbetet kräver ett helhetsperspektiv där du kan förena rollerna som chef, ledare och strateg. Vi vill att du har erfarenhet av vara ledare och har ledarskapsutbildning. Vi ser gärna att du har erfarenhet från barnhälsovårdverksamhet och ser det som en styrka att samarbeta med andra, både offentliga och privata aktörer.

Du får chansen att göra skillnad för människor varje dag då du spelar en central roll i den förebyggande hälso- och sjukvården för barn 0-6 år med familjer. Barnhälsovårdens uppdrag är att främja barns hälsa, utveckling, och välbefinnande. Majoriteten av våra mottagningar är lokaliserade på en familjecentral tillsammans med mödrahälsovård, öppen förskola och socialtjänst. Verksamheterna på familjecentralerna utvecklar arbetsformer för att stärka barnfamiljers nätverk, bredda föräldrautbildningen och samordna stödet till barnfamiljer.

Vår arbetsplats

Landstingets Primärvårdsförvaltning erbjuder primärvård till hela Kalmar län. Vi sätter människan i fokus och arbetar varje dag för att bli lite bättre. Vår grund är allmänmedicin och ett hälsofrämjande perspektiv.

Vi erbjuder dig en god arbetsmiljö med stor arbetsglädje där du får chans att utveckla både dig själv och organisationen. Genom anställning hos Landstinget i Kalmar län får du dessutom tillgång till flera förmåner såsom friskvårdsbidrag, föräldrapenningstillägg, löneväxling och mycket mer. Vi bryr oss om våra medarbetare och strävar efter att vara en av Sveriges bästa arbetsgivare.
Uppdraget innebär att leda i en kunskapsorienterad organisation i ständig förändring med nya utmaningar. Vi erbjuder dig ett meningsfullt och utvecklande arbete, varje dag.

Kalmar län erbjuder en oerhörd bredd av naturupplevelser, från kustbandet till Ölands alvar och Smålands djupa skogar. Kusten inbjuder till sol, bad, segling och fiske. Skogen lockar till bär- och svampplockning och jakt. Besöksnäringen är ett av våra starkaste profilområden och ger en stark grogrund för företagande och jobbtillfällen.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PV:2018:106 Placering/enhet:Primärvårdsförvaltningen Anställningsform:Visstid m grundtj Anställningstid:tillsvidareanställning inom ditt yrke. Sysselsättningsgrad:Heltid tidsbegränsat chefskap, Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-11-19 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.