Arbetsterapeut

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Samrehab söker Arbetsterapeut. Välkommen med din ansökan senast den 20 november.

Vi erbjuder

Bedömning och behandling av besvär från främst rörelse- och stödjeorganen men även andra förekommande diagnoser som besvär från andningsorgan, hjärta/kärl och neurologiska sjukdomar samt patienter med lättare psykisk ohälsa.
Behandling sker både individuellt och i grupp samt i teamsamverkan när det gäller ff a patienter med långvarig smärta.

Vi söker

Legitimerad arbetsterapeut. Personliga egenskaper vi värdesätter är att du har god samarbetsförmåga, initiativförmåga samt yrkeserfarenhet inom arbetsområdet.
Erfarenhet inom smärtrehabilitering.


Vår arbetsplats

Samrehab - Proffs på rehabilitering i norra länet
Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, sjukgymnaster, kuratorer, assistentpersonal och dietister inom öppen och sluten vård i norra Kalmar Län. Mer information om vår basenhet hittar du på www.ltkalmar.se/halsa-vard/samrehab/

Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster, kuratorer, assistentpersonal och dietister inom öppen och sluten vård i norra Kalmar Län.
Mer information om vår basenhet hittar du på www.ltkalmar.se

Vi söker Dig som är leg. arbetsterapeut som vill arbeta i öppenvård och som vill ha ett ansvarsfullt, självständigt och omväxlande arbete i samverkan.
Du ska vara intresserad av och ha erfarenhet av att arbeta med rehabilitering i team kring patienter med bl a långvarig smärta. Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser till egenskaper så som flexibilitet, samarbetsförmåga och utvecklingsbenägenhet. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster och assistenter samt andra samverkanspartners på hälsocentralerna, länets sjukhus och i kommunen.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF Sam:2018:22 Placering/enhet:Samrehab Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-11-20 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.