Arbetsterapeut

Samrehab söker Arbetsterapeut. Välkommen med din ansökan senast den 20 november.

Vi erbjuder

Bedömning och behandling av besvär från främst rörelse- och stödjeorganen men även andra förekommande diagnoser som besvär från andningsorgan, hjärta/kärl och neurologiska sjukdomar samt patienter med lättare psykisk ohälsa.
Behandling sker både individuellt och i grupp samt i teamsamverkan när det gäller ff a patienter med långvarig smärta.

Vi söker

Legitimerad arbetsterapeut. Personliga egenskaper vi värdesätter är att du har god samarbetsförmåga, initiativförmåga samt yrkeserfarenhet inom arbetsområdet.
Erfarenhet inom smärtrehabilitering.


Vår arbetsplats

Samrehab - Proffs på rehabilitering i norra länet
Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, sjukgymnaster, kuratorer, assistentpersonal och dietister inom öppen och sluten vård i norra Kalmar Län. Mer information om vår basenhet hittar du på www.ltkalmar.se/halsa-vard/samrehab/

Samrehab är en kreativ basenhet som innefattar arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster, kuratorer, assistentpersonal och dietister inom öppen och sluten vård i norra Kalmar Län.
Mer information om vår basenhet hittar du på www.ltkalmar.se

Vi söker Dig som är leg. arbetsterapeut som vill arbeta i öppenvård och som vill ha ett ansvarsfullt, självständigt och omväxlande arbete i samverkan.
Du ska vara intresserad av och ha erfarenhet av att arbeta med rehabilitering i team kring patienter med bl a långvarig smärta. Vi lägger stor vikt vid personlighet och ser till egenskaper så som flexibilitet, samarbetsförmåga och utvecklingsbenägenhet. Du kommer att ha ett nära samarbete med övriga arbetsterapeuter, fysioterapeuter/sjukgymnaster och assistenter samt andra samverkanspartners på hälsocentralerna, länets sjukhus och i kommunen.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF Sam:2018:22 Placering/enhet:Samrehab Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-11-20 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.