Undersköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Undersköterska. Välkommen med din ansökan senast den 23 november.

Vi erbjuder

Sedvanligt omvårdnadsarbete, provtagningar och ordinerade kontroller, såromläggningar, patienttransporter inom sjukhuset med mera.

Vi söker

Gymnasial utbildning, omvårdnadsprogrammet, med inriktning mot sjukvård eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Infektionskliniken har ett länsövergripande ansvar för högspecialiserad infektions¬sjukvård. Kliniken har en vårdavdelning och en mottagning. På avdelning 39 diagnostiseras och vårdas patienter med olika typer av infektionssjukdomar samt patienter med öron-näsa- och halssjukdomar. Avdelningen har 24 vårdplatser, uppdelat på 18 platser för patienter med infektionssjukdomar och sex platser för patienter med öron-näsa-halssjukdomar.

Vi har sju vårdrum som är slussrum. Öron-, näs- och halskliniken har sin jourmottagning på avdelning 39 på fredagseftermiddagar samt alla kvällar, nätter och helger. Antal anställda på avdelningen är cirka 45 personer.

Vårt primära upptagningsområde omfattar cirka 140 000 invånare i södra delen av Kalmar län.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:146 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Antal platser:2 Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat t.o.m. 2019-12-31 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-11-23 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.