Kommunikatör

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Kalmar Länstrafik söker Kommunikatör. Välkommen med din ansökan senast den 9 december.

Vi erbjuder

Som kommunikatör vid Kalmar länstrafik har du en konsultativ roll och driver självständigt dina arbetsuppgifter.
Du har att ansvara för planering och genomförande av kommunikationsinsatser, såväl strategiskt som operativt, ofta i projektform och i samverkan internt och/eller externt.
Du arbetar med innehåll och har förmåga att formulera och förmedla budskap bland annat genom sociala medier, Kalmar länstrafiks webbplats och till viss del med produktion av kommunikationsmaterial.
Förutom det redationella arbetet medverkar du också i underhåll och utveckling, grafisk produktion och design. Som kommunikatör deltar du även i landstingets kriskommunikationsarbete.

Vi söker

Du har högskoleutbildning inom området kommunikation tillsammans med viss arbetslivserfarenhet.
Din strategiska förmåga gör att du har en helhetssyn på kommunikationsfrågor som har att utgå från mottagarens perspektiv. Du är lyhörd och har lätt för att samarbeta.
Du är idérik och har förmåga att driva och slutföra projekt, utvecklingsinriktad med en strävan av ökad kvalitet i ditt arbete.
Du har goda kunskaper i såväl svenska som engelska, gärna erfarenhet av webbarbete och andra digitala tjänster. Vi arbetar i webbpubliceringssystem EpiServer och erfarenhet av detta eller likvärdiga system ses som meriterande. Erfarenhet av InDesign, Photoshop, Illustrator och Acrobat är önskvärt.
Då vi är verksamma i hela länet krävs körkort.

Vår arbetsplats

Kalmar Länstrafik (KLT) är en del av landstinget i Kalmar län och ansvarar för länets kollektivtrafik. Vårt uppdrag är att erbjuda resor som underlättar och berikar människors liv och utvecklar vår region. Vårt huvudkontor finns i Högsby med en filial i Kalmar För mer information om vår arbetsplats och vårt uppdrag besök www.klt.se

.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:KLT:2018:11 Placering/enhet:Kalmar Länstrafik Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat from 2019-01-07 tom 2020-01-13 Sysselsättningsgrad:Vikariat Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell löesättning Ansök senast:2018-12-09 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.