Undersköterska - medicinavdelning 40

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Undersköterska - medicinavdelning 40. Välkommen med din ansökan senast den 7 december.

Vi erbjuder

Vill du arbeta med oss på strokeenheten, avdelning 40? Vi är ett glatt gäng, som arbetar i god laganda och sätter patienten i fokus. För oss är det viktigt att man trivs och har roligt på arbetet.

Vi erbjuder dig ett omväxlande och intressant arbete och en god gemenskap med dina arbetskollegor! Våra specialiteter är stroke, geriatrik, neurologi samt palliativ vård. På avdelningen finns totalt 17 vårdplatser varav 2 palliativa vårdplatser. Vi arbetar med patientnärmre vård. En sjuksköterska och en till två undersköterskor har hand om 7-8 patienter dagtid. Vi har ett nära samarbete med paramedicin och en gång per vecka har vi stroketeam för planering av strokepatienternas vård. På avdelningen finns även en sköterskeledd strokemottagning.

Vi har individuell schemaläggning där vi lägger 5-veckorsscheman med flexibla arbetstider, vilket innebär tjänstgöring dag/kväll/natt.

Vi söker

Vi söker dig som är undersköterska. Vi vill att du, liksom vi, har ett positivt förhållningssätt och alltid sätter patientens bästa i fokus. Arbetet är varierande vilket förutsätter att du är flexibel och kan arbeta både självständigt och i samarbete med andra. Du är ansvarsfull och har ett stort intresse av att hjälpa människor. Du ska kunna bemöta människor i olika situationer på ett professionellt sätt samt vara bra på att bygga relationer och skapa kontakt. Vi förväntar oss att du aktivt deltar i avdelningens verksamhetsutveckling, tar ett eget ansvar och tillsammans med oss arbetar mot våra uppsatta mål. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Erfarenhet av arbete på vårdavdelning är meriterande men inget krav. Som ny undersköterska hos oss så lägger vi stor vikt på att få en god introduktion, utifrån Dina erfarenheter och önskemål.

Vår arbetsplats

Oskarshamns sjukhus är ett litet sjukhus med snabba beslutsvägar och nära kontakter mellan enheterna. Våra medarbetares ständiga utvecklingsarbete gör att vi når goda resultat i flera olika nationella mätningar, bland annat har vi utsetts till "Sveriges bästa mindre sjukhus" flera gånger de senaste åren. Sjukhuset ligger nära Oskarshamns centrum och skärgård

Medicinkliniken på Oskarshamns sjukhus erbjuder en god och tillgänglig hälso- och sjukvård med hög kvalitet, dygnet runt, främst till invånare i mellersta Kalmar län. Medicinkliniken samverkar med andra vårdgivare för kvalitet och patientnytta, samt för att samtliga invånare i Kalmar län ska kunna erbjudas undersökning och behandling inom vårdgarantins ramar.
Den öppna mottagningsverksamheten är planerad och specialiserad.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2018:88 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2019-12-29 Sysselsättningsgrad:Deltid 75% Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-12-07 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.