Undersköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Undersköterska. Välkommen med din ansökan senast den 5 december.

Vi erbjuder

Vi erbjuder
Om du är intresserad av människor och omvårdnad och samtidigt gillar att arbeta brett kommer du säkert att trivas hos oss. På kirurgavdelning 1 får du nämligen bredden inom kirurgin som innefattar allt från akut omhändertagande till vård i livets slutskede. Vi kan erbjuda dig en välfungerande klinik med fina resultat som vi är stolta över. Som undersköterska hos oss kommer du att arbeta med att ge personlig omvårdnad till patienten, dokumentera vitalparametrar och bland annat utföra venprovtagning, KAD-sättning och sköta såromläggningar. Du samarbetar kring patienten tillsammans med medarbetare inom olika yrkeskategorier, med målsättning att ge en god och säker vård. Vi arbetar utifrån omvårdnadskonceptet patientnärmre vård.

Vi söker

Vi söker
Vi söker dig med undersköterskeutbildning och med ett stort intresse för människor. Som person vill vi att du är positiv, engagerad och ansvarstagande. Du har en stark vilja att vara delaktig i utvecklingen av avdelningen. Vidare är du lugn och har förmåga att prioritera och fatta beslut. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Avdelning 1 är den ena av två kirurgavdelningar på Västerviks sjukhus. Hos oss finns 20 vårdplatser och här får patienter som genomgått allmän kirurgi, urologi eller kärlkirurgi vård och omsorg. Arbetet på avdelningen sker i tre vårdlag, bestående av sjuksköterskor och undersköterskor, som tillsammans ansvarar för en mindre grupp patienter. Kliniken jobbar ständigt med olika förbättringsprogram med goda resultat.

Önskar du arbeta heltid kan utökning av tjänst erbjudas vid annan arbetsplats

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2018:144 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2018-11-21 till 2019-08-31 Sysselsättningsgrad:Deltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-12-05 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.