Sjuksköterska - Ortopedkliniken - Oskarshamn

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Oskarshamns sjukhus söker Sjuksköterska - Ortopedkliniken - Oskarshamn. Välkommen med din ansökan senast den 16 december.

Vi erbjuder

Ortopedkliniken är en verksamhet som bygger på tydliga, standardiserade processer och kunnig personal med gott bemötande. Hanna Etzner har arbetat som sjuksköterska i två år och kom till ortopedkliniken från Region Gotland för cirka ett år sedan. Hon upplever att arbetsgruppen är välkomnande och positiv där alla peppar varandra:

- Som sjuksköterska på ortopedkliniken har du ett nära samarbete med övriga professioner i ett öppet arbetsklimat. Arbetet utförs enligt väl utarbetade rutiner och känslan är att du arbetar med friskvård snarare än sjukvård.

Vi söker

Ortopedkliniken söker nu en sjuksköterska som vill vara delaktig i arbetet med att förbättra verksamheten ytterligare. Anställningen är ett vikariat på 12 månader med möjlighet till förlängning. Eftersom kvaliteter som tydlighet, trygghet, effektivitet och närhet är viktiga grundpelare i ortopedklinikens värdegrund läggs alltid stor vikt vid personliga egenskaper vid rekryteringar.

Vår arbetsplats

Oskarshamn är en mindre stad, men full av liv och möjligheter. Mytomspunna Blå jungfrun som visar upp sin silhuett vid horisonten och Döderhultarns dramatiska träskulpturer lockar många besökare till staden varje år. Staden kan även stoltsera med konditoriutmärkelser i form av "Årets konditor i världen 2017" och "Sveriges bästa konditori 2018". Staden erbjuder ngt för de allra flesta. Eller som organisationen Attraktiva Oskarshamn uttrycker det: "Oskarshamn är en värdefull plats. En varm oas i havsnära miljö. Vi erbjuder ett energiskt och spännande näringsliv och bra möjligheter till kustupplevelser och avkoppling. Det blomstrande förenings- och kulturlivet gör oss till en evenemangsstad att räkna med i framtiden.

På Ortopedkliniken Oskarshamn är vi drygt 30 medarbetare och vi bedriver elektiv/planerad ortopedisk kirurgi på absolut högsta nivå. Vi jobbar målmedvetet med att ständigt förbättra kvaliteten i våra processer. Vi är mycket stolta över våra fina resultat och omdömen från våra patienter och övriga omvärld. Detta gör också att en stor del av våra patienter kommer till oss från andra län.

Heltidsvikariat fr o m 2019-03-01 t o m 2020-02-28 med ev möjlighet till förlängning.

I denna rekrytering arbetar vi med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till anställningsintervju innan ansökningstiden har gått ut. Vi ber dig därför att skicka in din ansökan så snart som möjligt.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF On:2018:91 Placering/enhet:Oskarshamns sjukhus Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat 2018-11-22 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-12-16 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.