Medicinsk sekreterare

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Psykiatriförvaltningen söker Medicinsk sekreterare. Välkommen med din ansökan senast den 9 december.

Vi erbjuder

Vi söker nu en medicinsk sekreterare till ett vikariat med start i januari 2019! Vikariatet är på 18 månader med ev. möjlighet till förlänging.

Hos oss får du ett varierande, stimulerande och omväxlande arbete
med eget ansvar som också kräver mycket samarbete för att hela verksamheten ska fungera. Du kommer att ha ett nära samarbete med både medicinska sekreterare och vårdpersonal.

Arbetsuppgifterna innebär journaldokumentation, receptionsarbete, telefonservice och andra administrativa arbetsuppgifter som förekommer på mottagningen. Tjänsten kräver äver god simultankapacitet samt att du har lätt för att strukturera upp ditt arbete.

Vi söker

Vi söker dig som har examen som medicinsk sekreterare. Goda språkkunskaper och administrativ skicklighet är avgörande kvalifikationer för arbetet. Det är också viktigt att du är van datoranvändare och att du har erfarenhet av datoriserad vårdadministration. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av journalsystemet Cosmic.

Som medarbetare hos oss är du öppen för utveckling i arbetet, du tycker om att ge god service, är flexibel, stresstålig samt van vid självständigt arbete. För att trivas i rollen ser du förändringar som en del av vardagen. Du kan ta egna initiativ till förbättringar där vi värdesätter din förmåga att gå från tanke till handling. Du uppskattar att ha varierande arbetsuppgifter och kan prioritera samt organisera ditt arbete på ett effektivt sätt. Du har lätt för att skapa relationer med övriga yrkesroller där du bidrar till och uppskattar värdet av ett gott samarbete. Som medicinsk sekreterare har du kontakt med många människor såväl patienter som personal både inom och utanför enheten varför vi fäster stor vikt vid ett gott bemötade och serviceanda.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Vuxenpsykiatri mitt är en del av Psykiatriförvaltningen i Kalmar läns landsting.
Vi är en öppenvårdspsykiatrisk mottagning i Oskarshamn som förser tre kommuner med specialistpsykiatri.
Vår mottagning består av 38 medarbetare med olika yrkesproffessioner.Vi har psykologer, kuratorer, sjuksköterskor, skötare/behandlare, arbetsterapeuter, specialistläkare samt medicinska sekreterare. Vi arbetar idag i tre basteam där samtliga yrkeskategorier finns representerade. Teamen är basen i verksamheten och vi har ett uttalat öppenvårdsperspektiv.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:79 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Vikariat Anställningstid:Vikariat from 2019-01-01 Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2018-12-09 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.