Sjuksköterska Psykiatriska mottagningen

Psykiatriförvaltningen söker Sjuksköterska Psykiatriska mottagningen. Välkommen med din ansökan senast den 16 december.

Vi erbjuder

Sjuksköterskan arbetar som behandlare och kombinerar sina yrkesspecifika arbetsuppgifter såsom medicinhantering och medicinuppföljning med att bedriva specialistpsykiatriska behandlingsinsatser i samverkan med läkare och andra teammedlemmar. Behandlingsinsatsen kan ske både indviduellt och gruppinriktat.
Du har som sjuksköterska ett nära samarbete med dina kollegor samt övriga teammedlemmar - läkare, kurator, psykolog, skötare och medicinsk sekreterare. Fysioterapuet och arbetsterapeut finns att tillgå som resurspersoner.

I tjänsten som sjuksköterska ingår kontinuerlig kompetensutveckling och handledning.

Vi söker

Du är leg. sjuksköterska. Vidareutbildning inom psykiatri (VUB), grundläggande psykoterapiutbildning (steg 1) samt bred psykiatrisk erfarenhet ses som meriterande för tjänsten. Du ska ha ett stort engagemang i ditt arbete och förmåga att se patienten som individ samt dess behov och som en del av sitt sammanhang. Du är öppen, tar egna initiativ och är bra på att arbeta självständigt. Vi arbetar i tvärproffesionella team och förväntar oss att du har en god samarbetesförmåga samt verkar för ett öppet arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

Psykiatriska öppenvården består av Allmän Psykiatrisk mottagning med Beroendeteam och Psykiatrisk rehabiliteringsenhet.
Öppenvården har tillsammans en omfattande och bred kompetens. Vår ambition och målsättning är att fortsatt hålla en hög kunskapsnivå inom specialistpsykiatrin. Förutom utrednings- och behandlingsinsatser arbetar vi också med patient- och närståendeutbildningar avseende flera olika psykiatriska diagnoser. Arbetet sker både individuellt och med olika gruppinriktade psykoedukativa behandlingar som ADHD- och bipolärutbildning.
Inom Öppenvården ser vi samarbete och helhetssyn mellan våra verksamheter som en naturlig och viktig del i arbetet.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2018:84 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-12-16 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.