Anestesisjuksköterska

Länssjukhuset i Kalmar söker Anestesisjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 18 december.

Vi erbjuder

Som anestesisjuksköterska på centraloperation är du en viktig del i vårt team. Vi arbetar med både elektiv och akut verksamhet.

Vi arbetar ständigt med att utveckla och förbättra vår verksamhet och söker nu dig som vill vara med oss i detta arbete.

Vi söker

Dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom anestesisjukvård. Som person är du flexibel och tycker om att arbeta såväl självständigt som i en grupp. Vi värnar om ett bra arbetsklimat och ser ett bra bemötande som en självklarhet hos våra medarbetare. Som anestesisjuksköterska ingår du i det tvärprofessionella teamet med medarbetare från olika kliniker där patientens bästa är i fokus.

Vi har individuell schemaläggning och bemannar avdelningen dygnet runt. Du kommer att få en individuell introduktion inom samtliga sektioner som är anpassad utifrån dina tidigare erfarenheter.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Landstinget i Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Centraloperationsavdelningen är en del av Anestesi- och intensivvårdskliniken vid Länssjukhuset i Kalmar och består av tre sektioner, kirurg, ortoped och specialsektionen. Verksamheten bedrivs i nybyggda lokaler och med genomgående modern utrustning. Vi har nyligen startat upp robotkirurgi. Vid Centraloperation finns 14 operationssalar och vi servar specialiteterna allmänkirurgi, urologi, gynekologi, obstetrik, öron-näsa-halskirurgi, tandvård/oralkirurgi, ögonsjukvård och medicinsk sjukvård. Enheten opererar cirka 10 000 patienter årligen och vi är ca 120 medarbetare.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2018:155 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2018-12-18 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.