Medicinsk sekreterare

Västerviks sjukhus söker Medicinsk sekreterare. Välkommen med din ansökan senast den 27 januari.

Vi erbjuder

Ett stimulerande arbete i en arbetsmiljö bland arbetskamrater inom olika yrkesgrupper där du får möjlighet till engagemang, ansvar och utveckling inom yrket medicinsk sekreterare. Arbetsuppgifterna är varierande bestående av journaldokumentation inom många olika specialiteter, operationsberättelser, epikriser etc. De medicinska sekreterarna handhar också olika register och har dessutom hand om bokning av patienter från remisser och väntelista.

Vi söker två tillsvidareanställningar och ett vikariat tom 191231

Vi söker

Dig som är utbildad medicinsk sekreterare/vårdadministratör. Vi söker dig som är positiv och öppen för utveckling i arbetet och kan arbeta självständigt. Meriterande är goda konskaper i journaldatasymet Cosmic, datavana och goda kunskaper i svenska språket.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Kirurgkliniken ger specialiserad kirurgisk vård. Kirurgkliniken i Västervik omfattar kirurgmottagning, akutsjukvård, operationsenhet, urologenhet, endoskopiverksamhet och har två vårdavdelningar.

Möjlighet till tillsvidareanställning för vikariatet finns på Västerviks sjukhus!

Vi gör intervjuer fortlöpande !

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2019:1 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-01-27 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.