Skötare avd 24 Vuxenpsykiatrin

Psykiatriförvaltningen söker Skötare avd 24 Vuxenpsykiatrin. Välkommen med din ansökan senast den 27 januari.

Vi erbjuder

Som skötare arbetar du i team med sjuksköterska, läkare, kurator och medicinsk sekreterare. Professionerna samordnar tillsammans omvårdnad, behandling och planering tillsammans med patienten och närstående, utifrån patientens individuella behov. Vi lägger stort fokus på kontaktmannaskap som kan innebära stödjande samtal, samordning och kontakter med vårdgrannar och närstående. Du tar också ansvar för basal och psykiatrisk omvårdnad och förväntas bidra till bedömningar av läkemedel och behandling, vårdbehov, stöd och uppföljning.
I tjänsten som skötare ingår kontinuerlig kompetensutveckling.

Vi söker

Du är utbildad skötare eller har annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som likvärdig. Vi ser gärna att du har tidigare arbetserfarenhet från psykiatri, behandlingshem eller liknande verksamhet.
Du har ett flexibelt förhållningssätt och kan arbeta både självständigt och i team. Då en god arbetsmiljö är viktigt för oss ser vi det som självklart att du har en god samarbetsförmåga och ett bra bemötande till patienter, närstående och arbetskamrater.
Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt
Vi begär utdrag ur belastningsregistret på alla som erbjuds anställning hos oss.

Vår arbetsplats

Vi är samlade i en länsövergripande psykiatriförvaltning och vår verksamhet är uppdelad i sex basenheter. Vi är idag totalt ca 600 medarbetare.

De psykiatriska verksamheterna i Kalmar län är på frammarsch! Inom vuxenpsykiatrin finns öppenvårdsmottagningar i hela länet och i Kalmar och Västervik finns heldygnsvård. Rättspsykiatrin i Västervik är en länsresurs för hela landstinget i Kalmar län. Ständiga förbättringar är en väl etablerad arbetsmetodik och vi jobbar mycket med utveckling inom områdena verksamhetsuppföljning samt inom kvalitet och patientsäkerhet.

Avdelning 24 är en allmänpsykiatrisk vårdavdelning med 13 vårdplatser.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:PF:2019:1 Placering/enhet:Psykiatriförvaltningen Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning. Ansök senast:2019-01-27 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.