Sjuksköterska Medicinmottagningen

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska Medicinmottagningen. Välkommen med din ansökan senast den 10 februari.

Vi erbjuder

På Medicinklinikens öppenvårdsmottagningar bedrivs utredning, diagnostik och behandling av sjukdomar inom neurologi, mage- och tarmsjukdomar, hematologi, diabetes/endokrin med mera. Patienter som kommer till våra mottagningar möter erfarna och kompetenta medarbetare som sätter patienten i fokus. I arbetsuppgifterna ingår infusioner, telefonrådgivning, undersökningar, bokning och planering av patientens behandlingar med mera. Som medarbetare hos oss är du en viktig del av patientens resa genom vården.

Nu behöver vi stärka upp vår personalgrupp med en flexibel person som huvudsakligen kommer arbeta på neurologimottagningen, men även kommer vara behjälplig mot andra mottagningar inom medicinkliniken.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska, gärna med erfarenhet av liknande verksamhet. Vi värdesätter din vilja till utveckling, din flexibitet och förmåga att planera och strukturera ditt arbete. Vi ser också att du har nyfikenhet och intresse av att driva verksamheten framåt. På mottagningen arbetar vi i nära samverkan med läkare, medicinska sekreterare och undersköterskor och därför är också god samarbetsförmåga viktigt. Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Region Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Neurologimottagningen är en del av Medicinkliniken. Merparten av vården sker polikliniskt, men sektionen är även kopplad till Medicinavdelning 17. I dagsläget arbetar två sjuksköterskor, fyra läkare, två medicinska sekreterare samt en undersköterska på mottagningen. Mottagningsverksamheten bedrivs måndag till fredag, dagtid.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2019:13 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-02-10 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.