Sjuksköterska

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Västerviks sjukhus söker Sjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 8 februari.

Vi erbjuder

Stimulerande arbetsuppgifter med rotation mellanmott och avd 89 BB/Gyn.På mottagningen arbetar vi med cytostatikabehandling, telefonrådgivning och att delta i det dagliga mottagningsarbetet.
På avdelning 89 / avdelningsarbete inom gynekologi och obstetrik samt BB.
Viss helgtjänstgöring ingår

Vi söker

Leg sjuksköterska

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Kvinnokliniken omfattar gynekologisk mottagning med dagvård samt operations- och förlossningsavdelning. Vårdavdelning omfattar BB och gynekologisk slutvård med 16 platser. Mödravård bedrivs i Västerviks, Vimmerbys, Hultsfreds och Oskarshamns kommuner.

Rotationstjänstgöring dag/kväll/natt

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2019:9 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Månadslön Ansök senast:2019-02-08 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.