Sjuksköterska - Mag- och tarmmottagning

Meddelande

Det går inte längre att söka denna tjänst. Antingen är tjänsten borttagen eller så har ansökningstiden gått ut.

Länssjukhuset i Kalmar söker Sjuksköterska - Mag- och tarmmottagning. Välkommen med din ansökan senast den 10 februari.

Vi erbjuder

På mag- och tarmmottagningen bedrivs utredning, diagnostik och behandling av sjukdomar i mag- och tarmkanal samt lever. Patienter som kommer till vår mottagning behandlas för sjukdomar såsom Crohns sjukdom, ulcerös kolit, patienter som genomgår levertransplantation med mera. Som sjuksköterska på mottagningen arbetar du självständigt men i nära samarbete med läkare. I dina arbetsuppgifter ingår behandlingar, rådgivning, undersökningar, bokning och planering av patientens behandlingar med mera. Du är en viktig del av patientens resa genom vården. Som sjuksköterska är du även kopplad till den hematologiska mottagningen och bistår här med olika behandlingar.

Med anledning av en föräldraledighet behöver vi nu stärka upp vårt team med en sjuksköterska med första placering på Mag-och tarmmottagningen. Vi erbjuder dig en möjlighet att arbeta på en välfungerande och trevlig medicinmottagning.

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Du får gärna ha erfarenhet av liknande verksamhet, men viktigast för oss är att du är villig att lära dig, är flexibel, har förmåga att planera och strukturera ditt arbete, är nyfiken, serviceinriktad och sätter patienten i centrum. På mottagningen arbetar vi i nära samverkan med läkare, medicinska sekreterare och undersköterskor inom den egna mottagningen men även med kollegor inom andra delar av medicinkliniken. God samarbetsförmåga mycket är viktigt och stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vår arbetsplats

Länssjukhuset i Kalmar är en del av Region Kalmar län och arbetar för ett friskare, tryggare och rikare liv. Med stort engagemang, bred kompetens och hög specialisering erbjuder vi god vård och hög patientsäkerhet till länets invånare. Sjukhuset har moderna lokaler och ligger centralt, endast ett stenkast från Kalmarsund. Vi satsar på systematisk utveckling och förbättring. Hos oss arbetar runt 2 200 personer med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Mag- och tarmmottagningen är en del av Medicinkliniken. Merparten av vården sker polikliniskt, men sektionen är även kopplad till Medicinavdelning 17. I dagsläget arbetar tre sjuksköterskor, tre läkare, fyra medicinska sekreterare samt en undersköterska på mottagningen. Mottagningsverksamheten bedrivs måndag till fredag, dagtid.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF LSK:2019:19 Placering/enhet:Länssjukhuset i Kalmar Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-02-10 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.