Medicinsk sekreterare

Västerviks sjukhus söker Medicinsk sekreterare. Välkommen med din ansökan senast den 10 mars.

Vi erbjuder

På ÖNH-kliniken erbjuder vi dig som medicinsk sekreterare ett omväxlande arbete. Vi använder datasystemet Cosmic. I arbetsuppgifterna ingår såsom journaldokumentation även en del statistik samt kodning.

Som sekreterare hos oss är du en del av ett härligt arbetslag som består av flera olika yrkeskategorier såsom, läkare, sjuksköterskor, och undersköterskor.

Vi söker

Vi söker dig som är utbildad medicinsk sekreterare, med goda kunskaper i svenska språket och medicinsk terminologi. Vi förutsätter också IT-vana och kunskaper i DRG-kodning och engelska.
Vi söker dig som tycker om ett omväxlande arbete i ett varierande tempo och förstår betydelsen av ett professionellt och gott bemötande samt tycker om att arbeta med människor.

Vi värdesätter att du kan arbeta självständigt men också har förmågan att arbeta i grupp/team. Vi har ett väl fungerande sekreterarteam och lägger stor vikt vid din personliga lämplighet då vi vill att du ska trivas och passa in hos oss.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

ÖNH-kliniken i Västervik bedriver öron-, näs- och halssjukvård inklusive hörselvård och logopedi i Västervik, Oskarshamn och Vimmerby. Kliniken har slutenvårdsplatser på kirurgavdelning 2 och barnavdelning 10.
Tjänsten är förlagd till Västervik.

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2019:25 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-03-10 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.