Röntgensjuksköterska

Västerviks sjukhus söker Röntgensjuksköterska. Välkommen med din ansökan senast den 30 april.

Vi erbjuder

Vi erbjuder dig ett stimulerande arbete med varierande arbetsuppgifter och stor möjlighet till delaktighet på ett akutsjukhus som bedriver verksamhet på DT, MR, intervention, USG och konventionell röntgen.
Utöver det har vi sektion för mammografi (hälsokontroll och klinisk mammografi) och nukleärmedicin.
Vi har dygnet runt verksamhet för att på bästa sätt tillmötesgå vår efterfrågan.
Du kommer i huvudsak att arbeta dagtid men även kvällsarbete och helgtjänstgöring ingår i tjänsten.

Tillsammans med röntgenavdelningen i Vimmerby utför vi ca 61 000 undersökningar per år.
Personalstyrkan uppgår till 55 medarbetare och består av läkare, röntgensjuksköterskor, undersköterskor och medicinska sekreterare. Vi bedriver kvalificerad verksamhet dygnet runt med korta väntetider.
Under hösten 2015 och våren 2016 installerades två nya CT-apparater och uppgradering av angiolab och MR gjordes också 2015 och 2016.

Varmt välkommen med din ansökan!

Vi söker

Vi söker dig som är legitimerad röntgensjuksköterska, erfarenhet är meriterande men inget krav.
Vi värdesätter en god arbetsmiljö och en effektiv verksamhet där samarbetsförmåga och kamratandan i arbetslaget är centrala delar.
Att vilja arbeta all-round är en förutsättning för att arbeta hos oss. Du arbetar bra i team, har goda kunskaper i svenska och kommunicerar på ett tydligt sätt.
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och mognad.


Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 500 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Här kan du läsa mer om att bo och arbeta i Västervik

Flyttar du hit från en annan stad eller land så hjälper vi dig att söka bostad. Vi hjälper dig även gärna med frågor som berör skola och fritidsaktiviteter. Hör gärna av dig så berättar vi mer!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2019:27 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lönesättning Ansök senast:2019-04-30 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.