Sjuksköterska kirurgi

Västerviks sjukhus söker Sjuksköterska kirurgi. Välkommen med din ansökan senast den 31 mars.

Vi erbjuder

Stimulerande och utvecklande arbetsuppgifter och du får som sjuksköterska en bred kompetens inom ditt yrke.

Med en utökad minibemanning är nu målsättningen att man som sjuksköterska har max 8 patienter dag- och kvällstid.
Som sjuksköterska arbetar du i ett nära samarbete tillsammans med sjuksköterskor på avdelningen samt andra yrkesprofessioner.

Vårdadelningen är uppdelad i tre vårdlag fördelat på 20 vårdplatser. Till stöd i det dagliga arbetet finns samordnare.

Vi söker

Dig som är legitimerad sjuksköterska. Vi vill att du, liksom vi, har ett positivt förhållningssätt och sätter patientens bästa i fokus. Viktiga personliga egenskaper som vi värdesätter är att kunna arbeta självständigt, vara flexibel och ha god samarbetsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.
Oavsett om det här är ditt första jobb eller om du har tidigare erfarenhet är du välkommen.

Vår arbetsplats

Västerviks sjukhus är ett akutsjukhus med förlossningsvård och BB som ligger ett stenkast från havet och Västerviks centrum. Med bred kompetens och hög specialisering ger vi god vård och trygghet åt medborgarna i norra Kalmar län. Engagerade medarbetare arbetar varje dag för hög medicinsk kvalitet, tillgänglighet och nöjda patienter. Sjukhuset har ca 160 somatiska vårdplatser och 60 psykiatriska. Hos oss arbetar runt 1 200 medarbetare med ett meningsfullt och utvecklande arbete - Varje dag!

Hos oss får du bredden i kirurgi som innefattar allt från akut omhändertagande till vård i livets slutskede Vi arbetar för en god arbetsmiljö där patientsäkerhet och utvecklingsarbete är i fokus.
Vårdavdelning 2 har 20 vårdplatser och här får patienter vård och omsorg som genomgått allmän kirurgi.
Vi erbjuder ett varierande arbete där du ges möjlighet att utvecklas i din takt med hjälp av både sjuksköterskor och läkare. Vi värnar om varandra, hjälper varandra och har en stöttande och välkomnade kultur och god stämning. Goda möjligheter finns till vidareutbildningar inom kirurgi.
Mentor på arbetsplatsen erbjuds alla.

Välkommen med din ansökan!

Läs mer om landstinget som arbetsgivare

Om tjänsten

Referensnummer:HSF VK:2019:28 Placering/enhet:Västerviks sjukhus Anställningsform:Tillsvidareanställd Anställningstid:Tillsvidareanställd Sysselsättningsgrad:Heltid Tillträde:Efter överenskommelse Lön:Vi tillämpar individuell lömesättning Ansök senast:2019-03-31 Vi vill att du bifogar CV och personligt brev till din ansökan.

Vi undanber oss erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna tjänst.